На Херсонщині почав працювати пересувний клас з мінної безпеки — ДСНС

На Херсонщині почав працювати пересувний клас з мінної безпеки — ДСНС

Рятувальник проводить навчання з протимінної безпеки
. Рятувальник розповідає жителям Киселівки про правила протимінної безпеки, Херсонщина, 25 серпня 2023 рік. Фото: ГУ ДСНС в Херсонської області/Facebook

На Херсонщину в село Киселівка приїхали рятувальники та розповіли місцевим жителям, як поводитись у разі виявлення вибухонебезпечних предметів.

Про це йдеться на сторінці у Facebook ГУ ДСНС в Херсонській області.

Жителі Херсонської області щодня знаходяться в зоні ризику через значні мінування територій російськими військами. Для того, щоб запобігти нещасним випадкам, рятувальники обладнали пересувний клас протимінної безпеки, йдеться у публікації.

Під час зустрічі людям розповіли про статистику нещасних випадків та роздали листівки з основними правилами протимінної безпеки.

Раніше правоохоронці повідомили, що в одному з населених пунктів Бериславського району на території школи виявили вибухонебезпечний предмет.

У Херсоні працівники Червоного Хреста навчають херсонців, як діяти під час виявлення вибухонебезпечних предметів.

Раніше голова пресофісу Херсонської ОВА Олександр Толоконніков повідомив, що вздовж Інгульця є проблема з замінуванням берега, тому люди теж не купаються. Якщо заходять у річку ловити рибу ловити, то там, де вже перевірили сапери.

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок