Тепер офіційно: Meta запустили вебверсію застосунку Threads

Тепер офіційно: Meta запустили вебверсію застосунку Threads

Тепер офіційно: Meta запустили вебверсію застосунку Threads
. Вебверсія Threads 25 серпня 2023. Скриншот із сайту Threads

У соцмережі Threads, яку в липні запустила Meta, з'явилася вебверсія. Це підтвердив керівник Instagram Адам Моссері, а також про це ідеться у блозі Meta.

треадс
Адам Моссері підтвердив запуск вебверсії 24 серпня 2023. Скриншот зі сторінки у Threads

Моссері залишив посилання на вебверсію у своєму повідомленні.

На сайті вже можна ставити лайки, залишати коментарі та робити репости. Однак остання функція працює не в усіх: користувачі у коментарях до допису Моссері повідомляють, що платформа обіцяє додати таку можливість "згодом".

Взагалі раніше стверджували, що у вебверсії можна буде лише переглядати публікації, а під час натискання кнопок "Відповісти", "Репост", "Вподобати", "Надіслати" відкриватиметься QR-код із посиланням на застосунок.

Що відомо про Threads

Роботу над Threads Meta почала в січні 2023 року — через декілька місяців після того, як Ілон Маск придбав Twitter і там почалися зміни. 1 липня там ввели обмеження на перегляд твітів за добу, а Meta оголосила про реліз своєї соцмережі — Threads.

Запуск Threads був загалом успішним — за перший тиждень там зареєструвалося понад 100 мільйонів користувачів. Але наприкінці липня виявилося, що дедалі менше людей були активними в застосунку.

Згідно з даними компанії SimilarWeb, яка відстежує трафік на різних вебсайтах, у день найвищого трафіку, 7 липня, було 49 мільйонів щоденних активних користувачів Android у всьому світі; наступного тижня було лише 23,6 мільйона активних щоденних користувачів.

Оскільки Threads намагається наздогнати X, Моссері та генеральний директор Meta Марк Цукерберг пообіцяли більше оновлень протягом найближчих тижнів. Деякі оновлення вже з'явилися, як-от сповіщення про публікації для конкретних акаунтів і створення хронологічної стрічки.

"Вебверсія Threads стала б значною перевагою для Meta в її поточному суперництві з X. Це дало б компанії ширше охоплення, більше функцій і кращі можливості збору даних", — зауважив технічний спеціаліст Кремнієвої долини Сем Саліба.

Читайте нас у Facebook, Instagram і Telegram, дивіться наш YouTube

Поділіться своєю історією з Суспільне Культура. З нами можна зв'язатися у соціальних мережах та через пошту: [email protected]

На початок