В укриттях понад 160 соціальних закладів Житомирщини з'являться Wi-Fi роутери

В укриттях понад 160 соціальних закладів Житомирщини з'являться Wi-Fi роутери

В укриттях понад 160 соціальних закладів Житомирщини з'являться Wi-Fi роутери
. Фото: Віталій Бунечко, Telegram

Дев'ятого серпня в укриттях 163 соціальних закладів понад сорока територіальних громад Житомирщини з'являться Wi-Fi роутери. Це стало можливим завдяки співпраці Житомирської обласної військової адміністрації з Міністерством цифрової трансформації України та міжнародними партнерами країни.

Про це повідомив у Telegram голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

За його словами, 163 соціальні заклади Житомирщини отримають 200 Wi-Fi роутерів для розбудови мереж безпровідного інтернету в сховищах.

"За ці 532 дні повномасштабної війни усі ми добре зрозуміли, наскільки важливою є можливість залишатися на зв'язку з близькими та друзями, а також отримувати актуальну інформацію під час повітряних ударів ворога. На жаль, у приміщеннях сховищ така можливість є далеко не завжди. Обладнання, яке надала нам компанія "Nokia" через Міністерство цифрової трансформації України, дозволить забезпечити сталим інтернет-зв'язком сховища в 163 соціальних закладах понад сорока територіальних громад Житомирщини. Серед них — 86 освітніх установ, 59 лікарень та амбулаторій, а також 18 геріатричних та психоневрологічних закладів", — розповів Віталій Бунечко.

В укриттях понад 160 соціальних закладів Житомирщини з'являться Wi-Fi-роутери
Фото: Віталій Бунечко, Telegram

За його словами, загальна вартість обладнання перевищує 500 тисяч гривень.

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок