Внаслідок руйнування частини мосту на Закарпатті загинула жителька Київської області, дві жінки отримали травми

Внаслідок руйнування частини мосту на Закарпатті загинула жителька Київської області, дві жінки отримали травми

Доповнено
Внаслідок руйнування частини мосту на Закарпатті загинула жителька Київської області, дві жінки отримали травми
. ДСНС Закарпатської області/Facebook

У селі Кваси Рахівського району внаслідок часткового руйнування мосту загинула жителька Київської області. Ще дві жінки отримали травми, — повідомили на сторінці ДСНС Закарпаття у Facebook.

За інформацією ДСНС, часткове руйнування дерев’яного покриття мосту сталося 3 серпня близько 22-ї години.

"У річку Чорна Тиса з висоти 20 метрів у річку впали 3 жінки, жительки Київської області, котрі відпочивали в одному з готелів Рахівщини. Фахівці ДСНС спустились до жінок та ношами винесли їх наверх. Там на них вже чекали лікарі екстреної медичної допомоги", — йдеться в повідомленні.

54-річна жінка померла в автомобілі "швидкої". Ще двох жінок з травмами різної важкості госпіталізували до Рахівської районної лікарні.

"Після надання допомоги, одну з жінок медики відпустили до місця тимчасового проживання для амбулаторного лікування", — повідомили в ДСНС Закарпаття.

Часткове руйнування мосту у селі Кваси на Закарпатті
Нацполіція Закарпаття

"Міст перебуває на балансі Ясінянської громади, яка відповідає за його належний стан та утримання. Дав доручення невідкладно зібрати Раду оборони області й регіональну комісію ТЕБ та НС з цього питання", — повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита на своїй сторінці у Facebook.

"На місці події працювала слідчо-оперативна група місцевого райвідділу поліції. Правоохоронці встановили, що під час проходу підвісного хитального моста провалився один дерев’яний проліт", — повідомили на сайті Нацполіції Закарпаття.

У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею 288 ККУПорушення нормативно-правових актів, норм і правил, що стосуються убезпечення дорожнього руху.. У справі триває досудове розслідування.

Що відомо

  • На Закарпатті 24 липня близько 19:00 обвалився міст через річку Тересва на трасі Мукачево-Рогатин, в межах населеного пункту Бедевля в Тячівському районі.
  • Внаслідок падіння мосту травми отримали п'ять людей, серед яких троє дітей.
  • 26 липня завершили встановлення тимчасової переправи через річку Тересва. Це переправа завдовжки 40 м і вантажопідйомністю до 60 тонн.
  • Ремонт мосту через річку Тересва триватиме близько року, розповів Віктор Микита.

Підписуйтеся на Суспільне Ужгород: Facebook, YouTube, Telegram, Viber, Instagram, Threads

На початок