На Львівщині попрощаються із двома захисниками Владиславом Резниченком та Євгеном Похлебою

На Львівщині попрощаються із двома захисниками Владиславом Резниченком та Євгеном Похлебою

На Львівщині попрощаються із двома захисниками Владиславом Резниченком та Євгеном Похлебою
. Львівська міська рада

Сьогодні, 26 липня, у Львові та Дрогобичі відбудеться прощання із захисниками України Владиславом Резниченком та Євгеном Похлебою. Про це повідомили на Facebook-сторінці Львівської ОВА.

Владислав Резниченко народився у Херсоні. Чоловік навчався у Херсонському державному університеті. Згодом переїхав до Тернополя та працював у місцевому закладі харчування. У вільний час активно займався спортом, захоплювався боксом.

Коли почалася повномасштабна війна, захищав країну в лавах військової частини А-4850. Владислав Резниченко загинув 17 липня. Йому було 25 років. У захисника залишилися батьки, брат, сестра та бабуся.

Прощання та Чин похорону військового відбудеться о 15:00 у Центральній церкві євангельських християн-баптистів "Дім Євангелія" на вулиці Зелена, 116 у Львові. Поховають чоловіка на Личаківському кладовищі.

Владислав Резниченко
Владислав Резниченко. Львівська міська рада

Євген Похлеба — мешканець Дрогобича. З 13 січня 2023 року захисник перебував на передових позиціях фронту у складі 24 окремої механізованої бригади імені Короля Данила. Був командиром другого мотопіхотного відділення військової частини А-0998. Військовий загинув 22 липня 2023 року під час оборонного бою в районі Дружби Донецької області. У Євгена Похлеби залишились батьки, дружина та син.

Загальноміське прощання із захисником відбудеться на площі Ринок у Дрогобичі об 11:00. Після цього у Катедральному соборі Пресвятої Трійці проведуть Чин похорону. Поховають воїна на Алеї Слави.

Євген Похлеба
Євген Похлеба. Львівська ОВА

На початок