У Чернівецькій області прощаються з трьома загиблими на війні військовими

У Чернівецькій області прощаються з трьома загиблими на війні військовими

У Чернівецькій області прощаються з трьома загиблими на війні військовими
. Іван Грамчук, Дмитро Герасименко та Богдан Замелюк. Джерело: Чернівецька ОВА

18 липня у Чернівецькій області прощаються з трьома військовими – Дмитром Герасименком, Богданом Замелюком та Іваном Грамчуком, які загинули у боях проти російської армії.

Про це повідомили на сторінці обласної адміністрації у Facebook.

Солдат Богдан Земелюк служив у військовій частині А0284. Він був гранатометником та загинув 13 липня у Бахмутському районі, повідомляють на сторінці Глибоцької громади у Facebook. З ним прощаються о 10:30 в селищі Глибока.

Солдат Іван Грамчук, воїн військової частини А4436, загинув 15 липня в аварії. Він долучився до ЗСУ з перших днів повномасштабного вторгнення, повідомили на Facebook-сторінці Сокирянської міськради. Грамчуку було 22 роки. З ним прощаються о 14:00 в селі Михалкове.

Дмитро Герасименко був старшим солдатом у військовій частині А7220. Був студентом Чернівецького університету імені Ю. Федьковича та пішов добровольцем до ЗСУ. Він загинув 15 липня у боях під Бахмутом, повідомляють на сторінці Дністровської районної ради. Герасименку був 21 рік. З ним попрощалися о 9:00 в селі Мошанець Кельменецької громади.

Читайте Суспільне Чернівці у Telegram: головні новини

Станьте частиною Суспільне Чернівці: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи села. Пишіть нам на пошту редакції новин: [email protected].

На початок