Витрати на іміджеві проєкти. У Харківській міськраді проведуть аудит

Витрати на іміджеві проєкти. У Харківській міськраді проведуть аудит

Витрати на іміджеві проєкти. У Харківській міськраді проведуть аудит
. Суспільне Харків

У Харківській міськраді проведуть позаплановий аудит Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів Департаменту у справах сім'ї молоді та спорту.

Про це повідомив Суспільне Харків речник міськради Юрій Сидоренко.

терехов та аудит
Розпорядження Харківського міського голови Ігоря Терехва про проведення аудиту. Фото: Харків 1654/Telegram

У документі сказано, що аудит проводитимуть Департамент розвитку муніципального менеджменту, служба з питань запобігань корупції та Департамент контролю міськради. Перевірка триватиме з 13 по 19 липня включно.

За інформацією Харківського антикорупційного центру, після початку повномасштабного вторгнення РФ Управління інноваційного розвитку та іміджевих проєктів у 2022-2023 роках уклало договори на 6,6 млн грн щодо проведення семінарів, тренінгів, навчальних програм та впровадження інноваційних проєктів.

Зокрема, 656,6 тисяч гривень витратили на проведення Школи соціального проєктування та грантрайтингу Open grant school, а також поглиблений курс з управління проєктами для випускників школи Open grant academy.

Ще 464 тисячі заплатили за впровадження та супровід інноваційних проєктів щодо роботи з графікою та зображеннями в проєкті NFT, а 394 тисячі — за організацію танцювального фестивалю "Незламний Dance".

Підписуйтесь на новини Харкова та області в Facebook, Viber, Instagram, Telegram, Youtube

На початок