Наєв: "Загрозливі напрямки на півночі будуть більш прикриті інженерними загородженнями"

Наєв: "Загрозливі напрямки на півночі будуть більш прикриті інженерними загородженнями"

Сергій Наєв
. Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв. Фото: Суспільне Суми

Незабаром Житомирський, Рівненський та Волинський напрямки будуть більш міцно прикриті відповідними інженерними загородженнями. Про це командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв повідомив у Телеграм.

За словами Наєва, перевірку оборонних спроможностей Північної операційної зони в межах Житомирського, Рівненського та Волинських напрямків наразі завершили. Адміністраціям та воїнам визначені завдання щодо покращення оборонних рубежів та позицій.

“Незабаром загрозливі напрямки будуть більш міцно прикриті відповідними інженерними загородженнями”, — наголосив Наєв.

Він також повідомив про початок тренувань українських воїнів у різних ситуаціях. Як відзначив командувач, ця робота буде планово тривати й надалі. Будуть посилені озброєнням і військовою технікою ті підрозділи, які виконують завдання безпосередньо вздовж державного кордону.

4 липня Наєв повідомив, що на тлі загрози теракту на ЗАЕС Україна посилить північний кордон як особовим складом, так і бойовою технікою.

5 липня стало відомо, що всі патрулі поліції та підрозділи контррозвідки України переведені на посилений режим бойового чергування на кордоні з Білоруссю. Також збільшено кількість піших та мобільних груп патрулювання.

На початок