Одеським аграріям можуть надати насіння від ООН: як отримати

Одеським аграріям можуть надати насіння від ООН: як отримати

Одеським аграріям можуть надати насіння від ООН: як отримати
. Зерно, зображення ілюстративне. Фото: Суспільне Одеса

Аграрія Одеської області в межах програми підтримки малих фермерів під час осінньої посівної кампанії 2023 року можуть отримати дві тонни зерна. Про це повідомила директорка Департаменту аграрної політики, продовольства та земельних відносин Одеської ОВА Алла Стоянова.

Програму підтримки організує Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) за фінансової підтримки Урядів Японії та Норвегії.

Фермери можуть до 20 липня подати заявки на участь у програмі. Взяти участь можуть фізичні особи-підприємці та фізичні особи, які здійснюють аграрну діяльність на Одещині та володіють або орендують сільськогосподарські угіддя площею від 5 до 100 гектарів.

У межах програми кожен відібраний фермер отримає дві тонни насіння озимих культур, достатніх для засіву 10 гектарів землі. Заявники можуть обрати одну з двох озимих культур: пшеницю або ячмінь.

Програма реалізується в дев'яти областях України: Сумській, Чернігівській, Донецькій, Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Херсонській та Одеській областях.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок