У дорожній аварії на Кіровоградщині загинули двоє людей

У дорожній аварії на Кіровоградщині загинули двоє людей

Доповнено
У дорожній аварії на Кіровоградщині загинули двоє людей
. Pixabay

В аварії на дорозі М-30 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Ізварине, поблизу селища Пантаївка в Олександрійському районі, загинули двоє людей. Двоє отримали травми. Про це Суспільному розповіла речниця поліції області Віталіна Бевзенко.

Аварія сталася 10 червня близько 17:00. Зіштовхнулися машини Ford і ВАЗ-2105. На місці аварії загинули водій і пасажирка ВАЗ, 1979 і 1956 року народження. Водія Ford і ще одну пасажирку ВАЗ шпиталізували.

"За попередньою інформацією, причиною аварії могло стати те, що один із водіїв виїхав на зустрічну смугу руху, де допустив зіткнення", – сказала Віталіна Бевзенко.

За цим фактом інформацію внесли до Єдиного реєстру досудових рішень за частиною 2 статті 286 Кримінального Кодексу України. Це "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження". Санкція статті – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Керівник обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Олександр Ярошенко розповів Суспільному, що травмованих в аварії шпиталізували в Олександрійську міську лікарню. Це 41-річна жінка і 40-річний чоловік. Обоє мають струс головного мозку, черепно-мозкову травму й переломи ребер. У жінки зламане передпліччя, в чоловіка – гомілка.

На початок