“Якщо начальник не телефонує зайвий раз – ти все правильно робиш”: Брижинський про 3 місяці на посаді

“Якщо начальник не телефонує зайвий раз – ти все правильно робиш”: Брижинський про 3 місяці на посаді

“Якщо начальник не телефонує зайвий раз – ти все правильно робиш”: Брижинський про 3 місяці на посаді
. ФОТО: Суспільне Чернігів

Оцінку своїй роботі ще не дає, однак вважає, що все робить правильно. Начальник міської військової адміністрації (далі — МВА, — ред.) Дмитро Брижинський у коментарі Суспільному розповів про проміжні підсумки своєї роботи на посаді. Нагадаємо, Президент Володимир Зеленський призначив Дмитра Брижинського начальником Чернігівської МВА 17 лютого 2023 року за поданням начальника Чернігівської ОВА В’ячеслава Чауса.

Як ви оцінюєте три місяці своєї роботи?

Мені оцінку має ставити мій керівник. Моя особиста оцінка не буде об’єктивною. Я виконую свої обов’язки, як того вимагає законодавча база. Оцінку має давати той, хто призначив мене на цю посаду. Оцінку від керівника я ще не отримав. Але, як кажуть, якщо твій начальник тобі не телефонує зайвий раз — значить, ти правильно все робиш.

Чи зробили ви все те, чого хотіли?

Дуже багато, чого не зроблено і дуже багато чого зроблено. З того, що зроблено, наприклад, питання, яке сьогодні (23 травня, — ред.) обговорювалось щодо встановлення меморіалу на кладовищі “Яцево”. Вже понад рік ми не вшановували своїх героїв, не вшановували місця, де вони загинули. Це теж практичний крок. Також практичний крок ще в тому, що нарешті в нас є кошти й з державного бюджету на сховища і те, що міська рада стала активніше працювати на покращення стану сховищ. Покращення також в тому, що в нас вже є зв’язки з міжнародними партнерами, які погодилися покращити безпекову ситуацію в наших школах та садочках. Покращення, що в нас вже є завершений проєкт системи оповіщення, яку також понад рік місто не мало.

Щодо оборони та безпеки міста, чи є якісь вагомі зрушення в позитивну сторону?

Місто вистояло, бо все спочатку було зроблено вірно. Зараз ми тільки нарощуємо та покращуємо той стан, який був. Єдине, що хочу сказати, що наша оборона стала міцніше та надійніше.

Що не вдалося і чому?

Ще рано казати про це, тому що я ще працюю. Будь-яка діяльність передбачає довгострокову, середньострокову та короткострокову перспективу. Короткострокова — це рік. Рік ще не минув, тому казати навіть про короткострокову дуже зарано.

Підписуйтесь на Суспільне Чернігів і на інших платформах: Telegram, Facebook, Viber, YouTube.

На початок