У Житомирі запрацюють дві фанзони для вболівальників ФК "Полісся"

У Житомирі запрацюють дві фанзони для вболівальників ФК "Полісся"

У Житомирі запрацюють дві фанзони для вболівальників ФК "Полісся"
. Фото: ФК "Полісся"

З нагоди виходу футбольного клубу "Полісся" до Прем'єр-ліги чемпіонату України з футболу 27 травня у Житомирі запрацюють дві фанзони для вболівальників клубу. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету Житомирської міської ради.

Працюватимуть фанзони 27 травня з 12.30 до 17.00.

"Фанзони працюватимуть на двох локаціях: на вулиці Фещенка Чопівського та на вулиці Михайлівська. Основна локація – вулиця Фещенка Чопівського, там буде встановлений екран, з 12.30 будуть проходити основні заходи, працюватимуть фотозони та фудкорти. На вулиці Михайлівська будуть розташовані більш дитячі локації, працюватимуть атракціони, буде безкоштовне морозиво для дітей-учасників шкільної ліги з футболу та всіх бажаючих. Трансляції матчу будуть як на екрані на Михайлівській, так і на Фещенка-Чопівського", – розповіла начальниця управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ірина Ковальчук.

Мер міста Житомир Сергій Сухомлин запросив вболівальників до фанзон на перегляд футбольного матчу.

"У зв'язку з тим, що обмежено доступ до трибун і перед кожним матчем велика кількість вболівальників збирається перед воротами стадіону, вирішили організувати фанзони, на яких вболівальники зможуть спостерігати за останнім матчем ФК "Полісся" в Першій лізі. Це історичний момент, вперше команда вийшла в Прем’єр-лігу. Вітаю футболістів, вітаю тренерів, і велика подяка спонсорам", – сказав Сергій Сухомлин.

Початок матчу "Полісся" Житомир – "ЛНЗ" Черкаси заплановано на 14.00.

Що відомо про вихід житомирського "Полісся" до УПЛ

Після п'яти турів, останній з яких добіг кінця 7 травня, дві команди — "Полісся" та столична "Оболонь" — гарантували собі місце в підсумковій топ-4 чемпіонату.

Після перемоги над "Кремінем" у шостому турі "чемпіонської" групи "Полісся" стало другою командою Першої ліги, яка вийшла до УПЛ сезону 2023/24. Житомиряни уперше в історії гратимуть в "елітному дивізіоні" українського футболу.

22 травня протистояння двох лідерів Першої ліги чемпіонату України з футболу житомирського "Полісся" та київської "Оболоні" закінчилося нічиєю – 1:1. Таким чином, житомирський клуб перед останнім туром залишається на першому місці.

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок