На Сумщині на ЗНО з іноземних мов не з'явилися 28% зареєстрованих

На Сумщині на ЗНО з іноземних мов не з'явилися 28% зареєстрованих

Ексклюзивно
На Сумщині на ЗНО з іноземних мов не з'явилися 28% зареєстрованих
. Суспільне. Суми

На Сумщині 38 абітурієнтів приїхали до пунктів тестування на ЗНО з трьох іноземних мов. Іспанську, німецьку та французьку здавали 6 липня в Сумському державному педагогічному університеті, розповіла Суспільному кураторка Сумської області Харківського регіонального центру оцінювання Валерія Ханікова.

За її словами, загалом на ЗНО з цих предметів зареєструвалися 53 людини, не прийшли - 15 (іспанська: з шести учасників не з'явилися п'ятеро, французька: з п'яти - двоє, німецька: із 42-ох - восьмеро). Явка склала понад 70%.

Не було зафіксовано жодного порушення, жодної апеляції та жодного звернення до медичних працівників. Тому все відбулося в загальному штатному режимі”, - сказала вона.

Результати учасники ЗНО дізнаються до 25 липня в особистих електронних кабінетах.

Авторка - Лілія Христенко.

Що відомо

  • На Сумщині склали ЗНО з фізики без порушень
  • ЗНО з української на Сумщині прийшли складати 73,4% зареєстрованих абітурієнтів
  • Явка на ЗНО з математики склала 83% у Сумській області
  • Зовнішнє незалежне тестування розпочалося в Україні 25 липня. За цей час абітурієнти пройшли тестування з математики, української мови, фізики. 7 липня, вони писатимуть англійську мову.
  • Минулого року на ЗНО з іспанської, німецької та французької мов зареєструвалися 49 абітурієнтів області. Тоді не з’явилися п'ятеро учасників.
На початок