У Києві шкільний навчальний рік закінчиться влітку

У Києві шкільний навчальний рік закінчиться влітку

У Києві шкільний навчальний рік закінчиться влітку
. Фото: УНІАН

Навчальний рік 2022\2023 для учнів столичних шкіл закінчиться 30 червня. Також Департамент освіти на науки Київської міської ради надав рекомендації для директорів столичних шкіл.

Як зазначили у відомстві, 16 червня має стати Днем останнього дзвоника. Також у заяві йдеться, що документи про освіту випускникам слід видати у період з 21 по 23 червня.

Остаточні рішення щодо дат початку, закінчення канікул і навчання приймає адміністрація кожної школи окремо. Проте дирекції шкіл регулярно дослухаються до рекомендацій КМДА.

Що відомо про навчальний рік в Києві та області під час війни

З вересня 2022 року навчання відновили лише школи зі сховищами. Укриття повинні бути в кожному освітньому закладі Києва і Київщини, або у безпосередній близькості до них. Тако вони мають бути розраховані на всіх учнів та працівників.

Станом на початок вересня 95% шкіл були готові працювати у змішаному форматі навчання — як очному, так і онлайн.

На Київщині за навчальними закладами, які працюватимуть офлайн або за змішаною системою, закріпили наряди поліції. У разі обстрілів російськими військовими закладів освіти, вони повинні прибувати для надання невідкладної допомоги.

У вересні минулого року у КМДА оголосили, що всі столичні школи пильнуватиме "Муніципальна охорона". Святошинський район став першим, де вона запрацювала.

Читайте також

У закладах освіти столиці посилять заходи безпеки

На початок