На Тернопільщині пункти тестування готові до ЗНО з математики

На Тернопільщині пункти тестування готові до ЗНО з математики

На Тернопільщині пункти тестування готові до ЗНО з математики
. Суспільне Тернопіль

На Тернопільщині 16 пунктів тестування готові до проведення зовнішнього незалежного оцінювання з математики. Про це розповів відповідальний за ЗНО в області Юрій Шайнюк.

За словами Шайнюка, на Тернопільщині ЗНО з математики складатимуть 4020 осіб.

"Пункти тестування перевірені відповідними службами на наявність вибухонебезпечних предметів, відповідна комісія санітарна перевіряла стан тих приміщень, дотримання санітарних норм, соціальної відстані. Крім того, відбулося провітрювання, дезінфекція поверхонь, парт, крісел, дверних ручок", – розповів Шайнюк.

Відповідальний за ЗНО в області каже, що розвозять тестові завдання з математики в райони, а 25 червня до 9 години доставлять в пункти ЗНО в Тернополі.

У пунктах тестування області працюватиме 681 учитель. Їх лабораторно протестували на коронавірус у Тернопільському ОЛЦ. Всі здорові.

Загалом в лабцентрі перевірили 802 педагогів. З них в чотирьох виявили коронавірусну інфекцію. Ці вчителі мали працювати на ЗНО з математики. Але вони вже самоізолювалися, лікуються амбулаторно. Про це розповів епідеміолог обласного лабораторного центру Володимир Паничев.

Що відомо:

На початок