На Херсонщині двоє чоловіків підірвались на російській вибухівці, один — загинув

На Херсонщині двоє чоловіків підірвались на російській вибухівці, один — загинув

На Херсонщині двоє чоловіків підірвались на російській вибухівці, один — загинув
. Ілюстративне фото: УНІАН

У Бериславському районі 22 березня на невідомих вибухових пристроях підірвались двоє людей. Натрапили на вибухівку, залишену російськими окупантами, поза межами населених пунктів. Про це повідомила поліція Херсонської області.

У лісі поблизу селища Велика Олександрівка 48-річний місцевий житель наступив на вибуховий пристрій, який здетонував. Чоловік залишився без гомілки. Наразі він перебуває у лікарні, загрози його життю немає, йдеться в повідомленні.

Ще один чоловік загинув, коли підірвався на російській міні у полі поблизу с.Червоне Бериславського району. Він обробляв земельну ділянку і випадково наступив на міну.

Через велику кількість вибухонебезпечних предметів на деокупованих територіях поліція вкотре закликає місцевих жителів не відвідувати узбережжя річок, ліси й поля, не їздити ґрунтовими дорогами. Також – не наближатись і не підіймати невідомі предмети, які можуть вибухнути, йдеться в повідомленні.

Що відомо

  • На Херсонщині з моменту деокупації зафіксували 24 випадки травмування населення вибухонебезпечними предметами. З них 16 — загинули, 20 людей отримали поранення.
  • На Херсонщині 40 агропідприємств почали посівну на розмінованих полях. Наразі сільгоспроботи можна проводити на 50 тисячах гектарів, ще 450 тисяч — заміновані.

Читайте також

Щоденні тортури та відсутність медичної допомоги. Як виглядають виявлені у Херсоні катівні російської армії

На Херсонщині окупаційна влада погрожує людям з квітня припинити виплату пенсій в разі відсутності паспорта РФ

Скорочення комендантської години та суди по колаборантах. 393 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Читайте нас у Telegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок