На Київщині мати викинула з 5 поверху власне немовля

На Київщині мати викинула з 5 поверху власне немовля

На Київщині мати викинула з 5 поверху власне немовля
. Фото: Київська обласна прокуратура

На Київщині жінка з вікна 5 поверху викинула власну двомісячну дитину. Їй оголосили про підозру за фактом навмисного вбивства, повідомили в Київській обласній прокуратурі.

За даними слідства, 21 березня 2023 року у с. Софіївська Борщагівка Києво-Святошинського району жінка викинула з вікна квартири 5 поверху свого 2-місячного сина. Від отриманих травм він помер.

Наразі жінку затримали та скерували до суду клопотання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Ній повідомили про підозру за фактом умисного вбивство малолітньої дитини п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України. Карається позбавленням волі на строк до 15 років або довічним увʼязненням.

"Слідчі з’ясовують усі обставини надзвичайної події, не виключено, що у 29-річної матері була післяпологова депресія. За даним фактом відкрито ЄРДР", — повідомив очільник нацполіції Київщини Андрій Нєбитов.

Що відомо про протиправні дії відносно дітей на Київщині

На Київщині правоохоронці повідомили про підозру матері та її співмешканцю за ґвалтування, катування малолітніх дітей та погрози їм вбивством. Підозрювані тривалий час знущалися з трьох дітей віком 3, 5 та 11 років та годували їх фекаліями.

У Білій Церкві на Київщині 25-річний хлопець напав на двох дітей та намагався завдати їм шкоду. Їх спробував захистити перехожий, проте отримав від кривдника кілька пострілів.

Вихователька дитячого будинку у Фастівському районі на Київщині, катувала 9-річну дівчинку. На тілі дитини виявили січені рани. Такі методи "виховання" у цьому закладі застосовувались вже не вперше.

Читайте також

22 березня: Нічна атака шахедів на Київ та Київщину. Що відомо

На початок