На Дніпропетровщині переселенка з Харкова, переможниця проєкту "єРобота", налагодила виробництво дитячого одягу

На Дніпропетровщині переселенка з Харкова, переможниця проєкту "єРобота", налагодила виробництво дитячого одягу

У Павлограді на Дніпропетровщині переселенка з Харкова Тетяна Єгорова заснувала бренд бренду Fluffykids й налагодила виробництво оригінального дитячого одягу. Про це сказано в повідомленні пресслужби Міністерства економіки України.

На Дніпропетровщині переселенка з Харкова, переможниця проєкту "єРобота", налагодила виробництво дитячого одягу
Тетяна Єгорова зі своїми розробками. Фото: веб-сайт Міністерства економіки України

За інформацією Мінекономіки, вона отримала фінансову підтримку завдяки урядовому проєкту єРобота, подавши заяву на мікрогрант і вигравши його.

На ці кошти закупила сировину та обладнання (тканини, швейно-вишивальну машину, термопринтер). Планує працевлаштувати одну людину, а в майбутньому розширити виробництво та винайняти ще більше працівників.

За словами Тетяни Єгорової, її проєкт особливий тим, що націлений цілком на дитячу аудиторію, а одяг створений за мотивами дитячих мультфільмів, супергероїв та тварин. Кожна модель розробляється та шиється з матеріалів, безпечних для дитини, говорить бізнесменка.

«Дуже рада, що завдяки мікрогранту втілю в життя свою давню мрію та надам можливість працювати іншим людям, адже наразі це найголовніше. Працюємо на спільну перемогу», – зазначила Тетяна Єгорова.

Що відомо

  • З липня 2022 року Уряд запровадив проєкт єРобота, за яким можна отримати від держави безповоротну грантову допомогу для започаткування чи розвитку бізнесу.
  • Проєкт єРобота включає грантові програми, спрямовані на стимулювання підприємницької діяльності та створення робочих місць. Зокрема, це програми мікрогрантів на відкриття чи розвиток власного бізнесу, висадження саду та виноградарства, тепличного господарства тощо.
  • Подати заявку на отримання гранту можуть як підприємці, так і люди, які не мають досвіду ведення бізнесу.
  • Наразі прийом заявок на всі напрямки програми єРобота триває. Подача заявки здійснюється через Портал Дія.

Читайте також

"Розбери русню на сувеніри". Переселенець з Маріуполя у Львові створює прикраси з уламків збитих українцями літаків РФ

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок