На Львівщині російська ракета впала у житловій зоні: є загиблі

На Львівщині російська ракета впала у житловій зоні: є загиблі

Доповнено
На Львівщині російська ракета впала у житловій зоні: є загиблі
. Фото: ГУ ДСНС у Львівській області

У Золочівському районі Львівської області російська ракета впала у житловій зоні. Внаслідок цього загинуло п'ятеро людей. Про це повідомив начальник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Спочатку інформували про четверо загиблих.

"Двоє чоловіків та двоє жінок. В момент падіння ракети вони перебували у себе вдома. Завали ще розбирають. Під ними можуть бути інші люди", — повідомив Максим Козицький.

Згодом рятувальники знайшли під завалами тіло ще одного чоловіка – 1963 року народження — повідомив начальник ОВА Козицький.

Пожежа знищила три житлові будинки. Три автомобілі, гараж і кілька господарських будівель.

Як повідомив в ефірі телемарафону "Єдині новини" голова Золочівської міської територіальної громади Ігор Гриньків, ракета впала у селі Велика Вільшаниця на два житлові будинки. Загинули 5 людей.

На місці працюють 28 рятувальників, 5 одиниць спецтехніки та кінологічний розрахунок. Роботи з розбору зруйнованих будинків тривають.

Повітряну тривогу на Львівщині оголосили о 02:38. Вона тривала понад 4 години, до 06:47.

Що відомо

  • У ніч на 9 березня та зранку російські війська здійснили масований обстріл території України за допомогою ракет та дронів.
  • Звуки вибухів пролунали у Києві, Дніпрі, Одесі, Харкові, Хмельницькому, на Вінниччині та в інших населених пунктах.
  • Станом на 6:30 в усіх регіонах була оголошена повітряна тривога. У низці регіонів застосовуються екстрені відключення.
На початок