П'яний водій у комендантську годину: поліцейські Тернопільщини влаштували погоню

П'яний водій у комендантську годину: поліцейські Тернопільщини влаштували погоню

П'яний водій у комендантську годину: поліцейські Тернопільщини влаштували погоню
. Джерело: pexels.com

Поліцейські Тернопільщини влаштували погоню за водієм, який їхав автомобілем у комендантську годину і не зупинився на вимогу правоохоронців. Кермувальника затримали. Він був у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомив речник Нацполіції Тернопільщини Сергій Крета.

За його словами, під час патрулювання на автодорозі М-19 "Доманове — Тереблече" у Чорткові поліцейські помітили автомобіль Toyota та водія. Оскільки це була комендантська година – вони спробували зупинити авто, але кермувальник їхав далі, порушуючи правила дорожнього руху.

"Інспектори розпочали переслідувати машину і зупинили її у селі Ягільниця. Під час спілкування з чоловіком, поліцейські виявили у нього явні ознаки алкогольного сп'яніння. Правоохоронці запропонували кермувальнику пройти огляд на стан сп'яніння на місці або у найближчому медичному закладі. Чоловік відмовився".

Авто затриманого водія
Авто затриманого водія. Фото: Нацполіція Тернопільщини

Речник Нацполіції Тернопільщини каже, водієві 45 років. На цього склали протокол за 1 частиною 130 статті Кодексу про адмінправопорушення – це керування транспортним засобом в стані сп'яніння. Також склали протокол за статтею 122-2 – невиконання вимоги про зупинку транспортного засобу. Чоловіка можуть оштрафувати і позбавити права керувати автомобілем на рік.

П'яного водія затримали у комендантську годину
П'яного водія затримали у комендантську годину. Фото: Нацполіція Тернопільщини

Також патрульні винесли на водія постанову за 1 частиною126 статті Кодексу про адмінправопорушення – це керування транспортом без відповідних документів, його відсторонили його від керування автомобілем, — каже Сергій Крета.

Читайте також

На початок