У Херсоні погасили поштову марку "ПТН ПНХ!"

У Херсоні погасили поштову марку "ПТН ПНХ!"

У Херсоні погасили поштову марку "ПТН ПНХ!"
. Херсон, погашення благодійної поштової марки "ПТН ПНХ" до річниці війни, 24 лютого 2023р. Фото: Херсонська ОВА/Telegram

Сьогодні, 24-го лютого, "Укрпошта" ввела в обіг поштову марку “ПТН ПНХ!”, присвячену річниці повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Марку погасили й у Херсоні, про це у Telegram повідомила Херсонська ОВА.

На поштовому випуску “ПТН ПНХ!” представлене одне з семи графіті вуличного художника Бенксі, створених ним анонімно в Україні в 2022 році — графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут маленьким хлопчиком. Це графіті художник намалював на стіні зруйнованого будинку у селищі Бородянка на Київщині.

Частина коштів з продажу благодійної марки спрямують на підтримку навчальних закладів, які постраждали через російські обстріли.

Тираж – 1 500 000 примірників або 250 тисяч маркових аркушів.

Що відомо

  • У Херсоні 15 лютого презентували та погасили поштову марку з серії "Воїни світла. Воїни добра". Її присвятили всім працівникам критичної інфраструктури: енергетикам, зв’язківцям, дорожникам, газовикам, водопостачальникам.
  • 9 грудня Укрпошта погасила нову марку "Херсон — це Україна!". У деокупованому обласному центрі до головпоштамту прийшли херсонці, щоб придбати марки та розіслати листівки.
  • 6 грудня 2022 року у Херсоні Укрпошта презентувала та погасила марки до Дня Збройних сил України. Нова колекція називається "Зброя Перемоги". Це вдячність воїнам за стійкість, міць і відвагу.

Читайте також

Бої у Бузковому сквері і на Білозерській площі: невідома історія оборони Херсона

Передавали дані росіянам: СБУ знешкодила агентуру ФСБ на півдні

Вночі російські окупанти обстріляли одну з лікарень у Херсоні

"Вкривали з усього арсеналу озброєнь". Прикордонники розповіли як війська РФ захоплювали Херсонщину

Рік війни, правий берег під обстрілами, лівий — в окупації. 366 день війни: хроніка подій в Херсонській області

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок