На Херсонщині на три дні запроваджують додаткові заходи безпеки

На Херсонщині на три дні запроваджують додаткові заходи безпеки

На Херсонщині на три дні запроваджують додаткові заходи безпеки
. Херсон. Двоє чоловіків дивляться на наслідки російських обстрілів в одному з будинків, 8 лютого 2023 року Фото: Суспільне Херсон

На Херсонщині з 23 по 25 лютого у зв’язку з можливою ескалацією воєнних дій з боку російських окупантів впроваджуються додаткові заходи безпеки. Про це в Telegram повідомила Херсонська ОВА.

Всі підприємства та установи переводять на дистанційну форму роботи. Виключення — об'єкти критичної інфраструктури.Також обмежують видачу гуманітарної допомоги та грошових виплат у відділеннях "Укрпошти", йдеться у повідомленні.

Водночас правоохоронці посилено патрулюватимуть місця можливого скупчення людей і цілодобово працюватимуть пункти незламності.

Що відомо

  • У Херсоні на чотири дні, з 23 по 26 лютого зачиняють центри з видачі гуманітарної допомоги міської військової адміністрації. Також призупиняють виплати Червоного Хреста через відділення Укрпошти та видачу готової їжі від Central Kitchen.
  • 21 лютого внаслідок обстрілів російськими військами Херсона та області загинули п'ятеро людей, 21 - поранена.
  • На Херсонському напрямку протягом доби військові РФ з артилерії обстріляли Херсон та його передмістя, а також райони 14 населених пунктів. Зокрема, Милового, Томариного, Шляхового, Берислава, Миколаївки, Веселого, Антонівки та Велетенського
  • Російські війська з "Градів" обстріляли Херсон. Снаряди потрапили у житлові будинки, магазин та зупинку громадського транспорту. Загинули п'ятеро людей, 20 — поранених.
  • 21 лютого російська армія 17 разів обстріляла Херсон. Під обстріли потрапили Кіндійка, Зеленівка, Антонівка, Суворовський та Корабельний райони. Унаслідок обстрілів пошкоджені будинки та автомобілі.

Читайте також

На лівобережжі Херсонщини окупанти погрожують з березня депортувати всіх, хто не отримає паспорт РФ

На лівобережжі Херсонщини російські військові розшукують солдатів-дезертирів — Гуменюк

Здавав інформацію про патріотів, брав участь в облавах на них: на Херсонщині СБУ затримала місцевого жителя

Загиблі на зупинці у Херсоні, обстріли Чорнобаївки та Томиної балки. 364 день війни: хроніка подій

Читайте нас у Тelegram: Суспільне Херсон

Підписуйтесь на Суспільне Херсон у Viber

На початок