Мікрочипова вакцина. Позитивні та дивні новини, пов'язані з коронавірусом

Мікрочипова вакцина. Позитивні та дивні новини, пов'язані з коронавірусом

Мікрочипова вакцина. Позитивні та дивні новини, пов'язані з коронавірусом
.

На порядку денному у світі залишається пандемія COVID-19. Країни повільно послаблюють карантин, більшість людей досі сидять удома. Але ж не залишатися весь цей час без хороших новин?

Щоб покращити вам настрій в один із найскладніших моментів для людства на початку ХХІ століття, ми щотижня збираємо позитивні, дивні, іронічні, чудернацькі новини, які так чи інакше пов'язані з пандемією.

Промінь світла у темному царстві, презумпція оптимізму, благодійність та надія на краще майбутнє – називайте, як бажаєте, і бережіть здоров'я.

Читайте також: "Він, вона і карантин. Як вимушена ізоляція вплинула на домашнє насильство в Україні"

Митрополит Почаївський УПЦ МП застеріг від "мікрочипової вакцини, контрольованої 5G"

19 травня Синод Православної церкви Молдови Московського патріархату звинуватив владу Молдови у змові з Біллом Гейтсом для "поневолення людства". Звісно ж, за допомогою чипування через вакцинацію – ми аналізували цю нічим не підтверджену конспірологічну теорію в окремому матеріалі.

Водночас смішна й сумна новина на цьому не закінчується. Вже 26 травня до заяви приєднався 60-річний митрополит Почаївський УПЦ МП Володимир, написавши в офіційному зверненні до настоятеля Церкви Молдови: "Звернення Синоду є надзвичайно актуальним і відповідає надзвичайно серйозним викликам сучасності. Підтримуємо Вашу проповідницьку позицію".

Про всяк випадок нагадаємо, що немає жодного перевіреного факту, який би підтверджував зв'язок між коронавірусом і вежами 5G-зв'язку. Якщо хочете дізнаватися всю актуальну інформацію про COVID-19 – читайте наші щотижневі огляди останніх наукових досліджень, пов'язаних із захворюваннями, обмежувальними заходами та перебігом створенням вакцини.

І нагадаємо, що у квітні 2020 року Почаївська лавра (яка підпорядковується Московському патріархату, де закликають ігнорувати необхідні в цей час обмеження) порушила карантин під час Великоднього богослужіння та запустила натовп людей до храму, що спричинило спалах захворювання на COVID-19 серед вірян.

Мікрочипна вакцина. Позитивні та дивні новини, пов'язані з коронавірусом
Звернення митрополита Почаївського Володимира до настоятеля Церкви Молдови.

Від коронавірусу помер африканський пастор, який стверджував, що лікує від COVID-19 дотиком

Релігійний і політичний діяч Франклін Ндіфор з Камеруну служив пастором, у 2018 році балотувався на посаду президента, а після спалаху епідемії оголосив, що його дотик здатен вилікувати від коронавірусу, і став місцевим святим.

Дефіцит засобів захисту, тестів і ліків у країні призвели до того, що десятки послідовників назвали Франкліна пророком і регулярно зверталися до нього за зціленням. На жаль, невдовзі 39-річний пастор-харизматик заразився сам, а через тиждень помер.

Але навіть після цього місцеві жителі думають, що з Франкліном усе гаразд – нібито він просто заснув і перевіряє їхню віру на міцність. Послідовники проганяли медиків і не давали їм забрати тіло. Національній поліції довелося розганяти натовп сльозогінним газом, щоб поховати пастора за новими санітарними правилами.

В Індії зграя мавп вкрала у лаборанта зразки COVID-19

В індійському місті Мірут, що на півночі Індії, в лабораторію медичного коледжу увірвалася зграя мавп. Тварини напали на одного зі співробітників і, ймовірно, вкрали чотири пробірки з аналізами хворих на коронавірус – після чого зробили з ними те, що зазвичай роблять мавпи: почали жувати та кидатися одне в одного.

Як передає агентство Reuters, зграї диких приматів уже давно тероризують місцевих жителів, а в умовах самоізоляції вони стали ще агресивнішими. Працівники коледжу побоюються, що інцидент призведе до стрімкішого поширення захворювання в регіоні.

Укрзалізниця опублікувала 80-хвилинний ролик з шумом потяга

Для тих, хто вже давно хоче кудись поїхати, але не може, бо через карантин квитки розпродані на кілька місяців уперед, УЗ вигадала елегантне рішення. Ні, не збільшити кількість вагонів чи рухомих складів – а записати 80-хвилинний ролик зі звуками потяга. Як повідомили у компанії, відео створене для тих, хто сумує за подорожами, кому погано спиться вдома та важко сконцентруватись на роботі.

В УЗ надихнулись ідеєю американського розробника Евана Льюїса, який створив додаток зі звуками нью-йоркської підземки NYC Subway Sounds. До того ж такі ASMR-ролики – один із трендів на YouTube.

Власне, ASMR (автономна сенсорна меридіональна реакція) — неологізм, що виник в інтернет-культурі. Він описує феномен сприйняття, що характеризується виразним приємним відчуттям поколювання на шкірі голови або інших частинах тіла у відповідь на певні зорові, слухові та/або когнітивні стимули.

"Це наш магічно-гіпнотичний чух-чух — мова залізниці, яка з дитинства є передвісником пригод і особливою колисковою. Тепер ви можете у будь-який момент застрибнути на віртуальний рейс, насолодитися звуками залізниці, помріяти, дивлячись у вікно, чи розслабитись перед сном", — додали в УЗ.

В Японії знову відкриють американські гірки. Але тепер там заборонено кричати

Яким буде світ після карантину, ще, певно, не знає ніхто, але дивні речі, покликані убезпечити людей, вже відбуваються по всьому світу. В американському ресторані задля дотримання соціальної дистанції замість людей розсадили надувних ляльок (виглядає трохи моторошно). У Німеччині відкрили нічні клуби, де не можна танцювати.

На черзі Японія, де віднедавна почали працювати парки атракціонів. Згідно з новими правилами безпеки, відвідувачів попросять надіти маски, дотримуватися соціальної дистанції та утримуватись від крику. Якщо кричати, то тільки пошепки.

Схожі правила стосуватимуться співробітників розважальних закладів: наприклад, аніматори в кімнатах страху або просто неба вже не будуть наближатися до "жертв" так близько, як раніше. Також більше жодних безкоштовних іграшок або їжі для дітей. Рекомендації включають і рукостискання (або навіть обіймання) зі співробітниками.

Мікрочипна вакцина. Позитивні та дивні новини, пов'язані з коронавірусом

На початок