Проєкт "Єдині" реєструє охочих на десятий, ювілейний, курс української мови

Проєкт "Єдині" реєструє охочих на десятий, ювілейний, курс української мови

Проєкт "Єдині" реєструє охочих на десятий, ювілейний, курс української мови
. Фото ілюстративне: Суспільне

Починається реєстрація на черговий курс з вивчення української мови. Навчання безкоштовне і дистанційне. Організатори — Всеукраїнський проєкт "Єдині". Навчання стартує 6 лютого.

Як повідомляється на сторінці організації у Facebook, усіх охочих запрошують опанувати базовий курс української мови. Заняття підійдуть і тим, хто прагне поглибити знання рідної мови. Засновники проєкту минулого року провели 9 безплатних мовних курсів. Зареєструватися можна за посиланням.

Мовні онлайн курси від проєкту "Єдині" розраховані на 28 днів. Упродовж навчання учасники щодня отримують завдання та аудіоматеріали, які допоможуть подолати мовний бар’єр. Проводяться також розмовні клуби та вебінари, на які часто запрошують відомих людей. Проєкт "Єдині" допоміг понад 60 тисячам учасників почати спілкування українською.

Команда проєкту втілює амбітну мету — до 2024 року допомогти мільйону українців перейти на українську. Долучитися може кожен охочий із будь-якої точки світу. Участь у навчанні — безкоштовна.

Що відомо про освітні курси у столиці

У Києві з 18 серпня минулого року у "BiblioHub" Деснянського району стартували експрес-курси з української мови. Кожен охочий може долучитися до тренінгів і розвивати навички спілкування.

Фахівці допомагають людям літнього віку опанувати основи комп’ютерної грамотності, навчають, як сплатити комунальні послуги за допомогою інтернету і користуватися додатками на смартфоні ("Дія", "Київ Цифровий", "HELSI").

У Києві також провели 228 тренінгів, де навчали надавати домедичну допомогу. Заняття проходили у громадських просторах VcentrіHUB Голосіївського, Шевченківського та Оболонського районів. Їх відвідали майже 6 тисяч мешканців столиці.

Читайте також

У Києві відкривають IT-курси для навчання ветеранів

На початок