У Дніпрі для переселенців та бійців провели свято в метро й презентували "макулатурну" ялинку

У Дніпрі для переселенців та бійців провели свято в метро й презентували "макулатурну" ялинку

У Дніпрі для переселенців та бійців провели свято в метро й презентували "макулатурну" ялинку
. Фото: Міська рада Дніпра

У Дніпрі для дітей-переселенців та бійців провели свято в метро з виступами творчих колективів, конкурсами, вікторинами. Про це йдеться в повідомленні на сайті міськради Дніпра.

Також під час заходу підбили підсумки проєкту «Здай макулатуру – подаруй новорічне диво дітям!». Його суть — зібрати макулатуру і вторинну сировину, а за вилучені кошти придбати ялинки у горщиках. Молоді саджанці тепер разом з дітьми висадять в одному із парків Дніпра. А на заході їх зібрали в одну велику ялинку.

«Коли діти ВПО знов відвідають Дніпро через роки, ці ялинки нагадуватимуть їм, як їх прихистили у Дніпрі і завжди чекають у гості», — сказала директорка департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання міськради Дар’я Біла.

Загалом у рамках проєкту «Здай макулатуру — подаруй новорічне диво дітям!» зібрали більше ніж 2,5 тонни. Зібране здали на переробку, за виручені кошти придбали 60 ялинок у горщиках.

До збирання макулатури долучилися студенти, молодіжні громадські організації, департаменти міськради тощо.

Що відомо

  • У рік повномасштабного воєнного вторгнення Росії в Україну метрополітен Дніпра почав не тільки виконувати функцію сховища, а й став місцем для проведення заходів, зокрема концертів.
  • У метро виступали українські гурти "Воплі Відоплясова", "Друга ріка", "Скрябін", "Танок на майдані Конго" ("ТНМК") та інші. Концерти збирали до тисячі людей. Усі охочі могли фінансово підтримати Збройні сили України, зробивши пожертви.

Читайте також

"Зараз це для дітей необхідно". У Зеленодольську на Криворіжжі влаштовують новорічні заходи для дітей

“Вони гинуть, а ми святкуватимемо?”. Дніпряни, психологи та військові – про Новий рік

У Дніпрі у парках та скверах облаштували 44 локації до святкування Різдва

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок