За вихідні на Тернопільщині в ДТП травмовані четверо людей

За вихідні на Тернопільщині в ДТП травмовані четверо людей

За вихідні на Тернопільщині в ДТП травмовані четверо людей
. Facebook

Чотири дорожньо-транспортні пригоди, серед яких три за участі водіїв мотоциклів та скутера, сталися минулими вихідними на Тернопільщині. У них травмовані четверо. Про це повідомив речник Нацполіції області Сергій Крета.

Шістнадцятого травня в селі Ступки не розминулися автомобіль Renault Laguna та мотоцикл HONDA CBR 600F. За попередньою інформацією, водій авто, виїжджаючи з прилеглої вулиці на головну дорогу, перетнув суцільну смугу та зіткнувся з мотоциклом.

За попередніми даними поліції, водії були тверезі. Мотоцикліста госпіталізували до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою, струсом та закритим переломом лонної кістки.

З переломом черепа бригада екстреної медичної допомоги 17 травня доправила до лікарні 28-річного жителя Кременецького району. Чоловік, рухаючись на скутері Honda Dio, не впорався з керуванням та врізався в дерево. Його госпіталізували в анестезіологічне відділення. У травмованого відібрали кров для перевірки на вміст алкоголю. Про результати пресслужба поліції наразі не повідомила.

Ще одну аварію, в якій зіткнулися автомобіль та мотоцикл, зареєстрували правоохоронці в Тернополі. На вулиці Лучаківського водій автомобіля, повертаючи, не переконався в безпечному русі і не пропустив мотоцикл Kawasaki.

Після зіткнення мотоцикліст потрапив до нейрохірургії. При попередньому огляді медики діагностували в двадцятидворічного тернополянина закритий перелом гомілки, перелом пальця та забійні рани.

Виїзд на смугу зустрічного руху став причиною ще однієї аварії в Тернополі. На вулиці Замонастирській водій автомобіля Kia Sportage виїхав на зустрічну і зіткнувся з Opel Astra. За меддопомогою звернулася пасажирка з Opel Astra. Жінку не госпіталізовували.

 Що відомо:

На початок