Енергетики з Кіровоградщини ремонтують автомобілі на фронт

Енергетики з Кіровоградщини ремонтують автомобілі на фронт

Енергетики з Кіровоградщини ремонтують автомобілі на фронт
. фото Віталія Бойка

За вісім місяців енергетики Кіровоградської області віддали на фронт 20 машин, які належали підприємству. П’ять одиниць автомобілів спеціального призначення купили. Майже три десятка автівок відремонтували на замовлення бійців ЗСУ. Про це розповіла Суспільному речниця підприємства "Кіровоградобленерго" Олена Данильченко.

Начальник Кіровоградського району електромереж Віталій Бойко показав машину, яку нині готують для потреб фронту. Вона виготовлена 36 років тому в РФ. Після капітального ремонту з російського лишилася тільки назва виробника – УАЗ. Зі слів чоловіка, енергетики з Кропивницького району відновили шість машин для військових. Подібну до цієї назвали "Кобзар": "Прибрали задню частину УАЗа-469. Натомість прилаштували кузов. Зробили дуги під тент, оббивку. Замінили на нестандартну гуму. Замінили двигун та мости".

Енергетики Кіровоградщини ремонтують автомобілі на фронт
Енергетики ремонтують автомобілі на фронт. Суспільне Кропивницький

Ремонтують таку машину енергетики більше місяця, сказав Віталій Бойко: "Це вже сьомий автомобіль, який ми придбали за гроші працівників нашого підприємства, люди скинулися на це авто, щоб передати хлопцям на передову. Куди – поки не скажу".

Цього тижня ремонт машини завершать.

Читайте також

Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб
На початок