У Кропивницькому замість штучної ялинки прикрашають живі

У Кропивницькому замість штучної ялинки прикрашають живі

У Кропивницькому замість штучної ялинки прикрашають живі
. Суспільне Кропивницький

У Кропивницькому прикрашають ялинки біля будівлі міської ради. Ілюмінацію та прикраси не купували, вони лишилися з минулого року. На центральній площі цьогоріч ялинку не будуть встановлювати, розповіла Суспільному начальниця управління культури Анна Назарець.

Торік ялинку на центральній площі відкривали на День святого Миколая, 19 грудня. За місяць після відкриття дерево повалив вітер.

"Минулого року наша головна ялинка зазнала пошкоджень, – розповіла Анна Назарець, –вона не підлягає відновленню. Цього року ми планували придбати нову ялинку, ілюмінацію та нові іграшки, були передбачені гроші, але війна внесла корективи. Тому цього року ухвалили рішення прикрасити живі ялинки".

У Кропивницькому біля міськради прикрашають живі ялини
Ялинки та новорічна ілюмінація на площі перед Кропивницькою міськрадою. фото Суспільне Кропивницький

Зі слів Анни Назарець, масових новорічно-різдвяних святкувань цьогоріч не буде.

"Скупчення населення цього року взагалі недоцільне. Тому ми вирішили створити символічне новорічне містечко. Ще плануємо доставити фотозони. Якщо у нас буде світло, то 19 грудня, у День Святого Миколая, я думаю, наша площа засяє хоч на деякий час новорічною ілюмінацією і ми нагадаємо дітям про свято".

"Нині не той час, щоб витрачати гроші на те, що не треба, – говорить кропивничанка Тетяна Нагорна. – Звісно, хочеться якогось новорічного настрою, але зараз не той час. Невідомо, що можна очікувати далі".

Читайте також

  • На Кіровоградщині планують продати більше 29 тисяч новорічних сосен та ялин.
  • На Кіровоградщині облаштовують 321 "пункт незламності".
Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб
На початок