За журі Нацвідбору на "Євробачення-2023" проголосувало уже понад 300 тисяч українців

За журі Нацвідбору на "Євробачення-2023" проголосувало уже понад 300 тисяч українців

За журі Нацвідбору на "Євробачення-2023" проголосувало уже понад 300 тисяч українців
. Суспільне

З понеділка до ранку 3 листопада свій голос у додатку "Дія" за членів журі Національного відбору на "Євробачення-2023" віддали понад 300 000 людей, повідомив керівник із розвитку електронних послуг у Міністерстві цифрової трансформації України Мстислав Банік під час брифінгу в Медіацентрі Україна.

"Тобто охопити таку кількість людей і запитати їх думку — це і надзвичайно велике досягнення, і великі можливості, і люди відчувають, що вони мають вплив на ці процеси. Ну і це один із проявів електронної демократії", — підкреслив він.

Банік також додав, що подібне голосування відбувається вперше. Раніше "Дія" транслювала фінал "Євробачення-2022" — його подивився мільйон людей.

Як проголосувати за журі на Нацвідборі 2023

  • ·Зайдіть у "Дію"
  • У розділі "Послуги", необхідно обрати пункту "Опитування"
  • Оберіть тільки одного кандидата серед запропонованих.

Три артисти з найбільшим рейтингом увійдуть до складу журі Нацвідбору.

Хто такі, що люблять і кого слухають цьогорічні учасники Нацвідбору "Євробачення"

Фінал Національного відбору на Пісенний конкурс "Євробачення-2023" відбудеться 17 грудня у форматі телевізійного концерту в прямому ефірі. Список фіналістів буде оголошено не пізніше, ніж 17 листопада, а доти пройде прослуховування учасників лонгліста.

Зазначимо, 67-й Пісенний конкурс "Євробачення" прийматиме Ліверпуль від імені України у травні наступного року. У конкурсі візьмуть участь 37 країн.

Суспільне Мовлення, яке є членом Європейської мовної спілки, організовує і проводить відбір пісні та представника України, а також забезпечує участь представника України на Пісенному конкурсі "Євробачення-2023".

Читайте нас у Facebook і Telegram, дивіться наш YouTube.

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок