"Поставив її перед фактом". У Запоріжжі відбулося весілля морпіха і волонтерки

"Поставив її перед фактом". У Запоріжжі відбулося весілля морпіха і волонтерки

"Поставив її перед фактом". У Запоріжжі відбулося весілля морпіха і волонтерки
. Фото: Суспільне Запоріжжя

У Запоріжжі побралися морський піхотинець Іван на позивний “Цитрус” та волонтерка - Людмила. Молодята кажуть: їхнє подружжя народилось не випадково, адже познайомилися у тісній співпраці - у зоні бойових дій.

Журналісти Суспільного побували на реєстрації шлюбу, аби дізнатись історію закоханих. Іван Лещенко - корінний бердянець, служить у Збройних силах України майже десять років. Його обраниця - волонтерка за покликанням - запоріжанка Людмила. Познайомились завдяки війні, розповідають молодята, відносини розвивались дуже стрімко.

Весілля
Фото: Суспільне Запоріжжя

"Приблизно за пів року нашої співпраці, деінде каву пили разом, просто привіз її до РАЦСу і сказав: подаємо заяву. Не було у нас освідчення. Я її поставив перед фактом", - каже Іван.

Те що наречений проявив таку наполегливість у стосунках, враховуючи особливості його характеру, взагалі не дивує, розповідає побратим із позивним “Бендер”.

"Імпульсивний дуже. Але, знаєте, справедливий дуже, ніколи не буде на когось “гиркати” просто так. Імпульсивний, справедливий, дуже добрий". - каже він.

Сміливість свого обранця відзначає і наречена. Людмила розповідає, це був остаточний аргумент у визначенні подальшої спільної долі.

Весілля
Фото: Суспільне Запоріжжя

"Російською мовою “дерзкость”, тобто наполегливість. Коли вперше його представляли його підлеглі, його матроси, якось тоді запам’яталось", - каже вона.

Привітати молодят прийшли родичі, близькі та друзі, а також побратими військовослужбовця.Медовий місяць” буде короткотривалим - лише три дні. Потім чоловік повернеться на фронт, а його дружина продовжить волонтерську роботу.

Підписуйтеся на Суспільне Запоріжжя у Viber або в Telegram

На початок