У Кропивницькому підлітки вивчатимуть проєктний менеджмент та гендерну рівність

У Кропивницькому підлітки вивчатимуть проєктний менеджмент та гендерну рівність

У Кропивницькому підлітки вивчатимуть проєктний менеджмент та гендерну рівність
. unsplash.com / Фото ілюстративне

У Кіровоградській області реалізовуватимуть проєкт SHE's Great, що являє собою піврічну програму для підлітків із вивчення проєктного менеджменту та рівних гендерних можливостей. Наприкінці навчання учасники програми матимуть можливість реалізувати власну ідею у вигляді проєкту, отримавши грант. Про проєкт в ефірі Українського радіо Кропивницького розповів його фасилітаторце людина, яка забезпечує успішну групову комунікацію. у Кіровоградській області Максим Тодоров.

SHE's Great – це Всеукраїнська безкоштовна програма для підлітків 13-17 років, націлена на розвиток у молоді лідерських навичок, подолання різного роду стереотипів, зокрема, гендерних. На учасників чекатиме спілкування з однодумцями, створення власних ініціатив, віртуальні клуби, зустрічі з менторами, форуми, фестивалі, воркшопи та пізнавальні лекції, сказав Максим Тодоров: "Будемо вчитися проєктному менеджменту, зможемо спробувати реалізувати свої проєкти в рамках шкіл ".

Зі слів фасилітатора, зустрічі, переважно, відбуватимуться онлайн: "Будуть задіяні різні інтерактивні інструменти, аби було максимально цікаво. Можливі офлайн-зустрічі, але будемо враховувати безпекову ситуацію в області".

Програма запланована на пів року. Складається вона з восьми навчальних модулів, кожен з яких містить багато інтерактивів. Чотири модулі націлені на питання рівності у всіх аспектах. Інші чотири – на проєктиний менеджмент. По закінченню навчання відбудеться фестиваль ідей, де презентують ідеї усіх учасників програми: "Наша мета – створити безпечний простір, в якому підлітки зможуть вільно висловлювати думки і емоції".

До проєкту можуть долучится усі охочі підлітки, які проживають на території Кіровоградської області, переселенці також, сказав фасилітатор.

Зареєструватися можна до 16 жовтня. На 17 жовтня запланований початок програми.

Читайте також

  • У Кропивницькому для дітей військовослужбовців відкриють коворкінг-простір.
  • Дітей Кіровоградщини вчитимуть оновленій "Громадянській освіті".
  • В Олександрії створили розмовний клуб української мови "Теревені".
Підписуйтеся на новини Суспільне: Кропивницький у Вайбері , Телеграм, Інстаграм та Ютуб
На початок