Авіація Сил оборони протягом доби завдала 16 ударів — Генштаб

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 16 ударів — Генштаб

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 16 ударів — Генштаб
. Фото: Командування Повітряних Сил ЗСУ/Facebook

Авіація Сил оборони протягом доби завдала 16 ударів. Підтверджено ураження трьох опорних пунктів, десяти місць скупчення озброєння та військової техніки, а також трьох зенітних ракетних комплексів росіян. Про це інформує Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 29 вересня.

Крім того, українські підрозділи протиповітряної оборони, на різних напрямках, збили 4 БпЛА та 4 керовані авіаційні ракети Х-59.

Також ракетні війська і артилерія продовжують завдавати вогневого ураження по об’єктах російського війська. Зокрема, за добу поцілили у два командних пункти, сім районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки РФ, одну станцію-ретранслятор, три станції РЕБ, два склади з боєприпасами та один із паливо-мастильними матеріалами.

Військо РФ продовжує зазнавати втрат. Так, 27 вересня на Запорізькому напрямку в районі населеного пункту Токмак Сили оборони знищили три зенітних ракетних комплекси С-300. Санітарні та безповоротні втрати особового складу росіян уточнюються.

Що відомо

  • Російське військо продовжує спроби повної окупації Донецької області та утримання захоплених територій, а також зриву активних дій Сил оборони на окремих напрямках. Росіяни обстрілюють позиції українських військ вздовж лінії зіткнення, ведуть повітряну розвідку. Про це інформує Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні 29 вересня. За добу підрозділи Сил оборони відбили атаки росіян в районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Залізне, Бахмутське, Одрадівка, Миколаївка Друга, Озерянівка, Первомайське, Побєда, Новомихайлівка, Павлівка та Безіменне.

Читайте також

HIMARS і мільярд від США, Зеленський звернувся до мобілізованих росіян. 218-й день війни. Онлайн

Армія РФ комплектує підрозділи за рахунок ув'язнених — Генштаб

На початок