Вперше від початку повномасштабного вторгнення. Іноземний гурт зняв у Києві кліп

Вперше від початку повномасштабного вторгнення. Іноземний гурт зняв у Києві кліп

Вперше від початку повномасштабного вторгнення. Іноземний гурт зняв у Києві кліп
. Фото: офіційна Facebook-сторінка гурту 5 Seconds Of Summer

Австралійський гурт 5 Seconds Of Summer презентував кліп, який зняв у Києві. Це перший іноземний музичний кліп, знятий у столиці України від початку повномасштабного вторгнення Росії.

Про це повідомляється на офіційній Facebook-сторінці.

Над створенням відео на пісню "Bad Omens" працювали українські режисери, актори, оператори й стилісти.

"Це була перша міжнародна зйомка відео в Україні з початку війни, тож ми хочемо подякувати всім причетним до України людям, які зробили це відео можливим. Вони так захоплено знімали це, і ми дуже вдячні, що працювали з ними над цим", — пишуть учасники гурту у Facebook.

5 Seconds of Summer – австралійський музичний гурт, що грає у жанрах попрок та поппанк. Колектив був утворений у 2011 році в Сіднеї. У 2014 році їх дебютний альбом стартував відразу з першого місця в престижному чарті Billboard 200. Таким чином, 5 Seconds of Summer стали першою і єдиною групою з Австралії, якій вдалося дебютувати з першого місця в США з дебютним повноцінним диском.

Що відомо

  • У межах власної благодійної організації Friends of Friends австралійський гурт 5 Seconds of Summer відкрив збір донатів на підтримку дітей, які постраждали внаслідок повномасштабного вторгнення.

Читайте також

"Референдуми" як кінець переговорів з Москвою, інструкція на випадок ядерного удару. 217-й день війни. Онлайн

На початок