Ужгородець фотографує мініскульптурки у масках

Ужгородець фотографує мініскульптурки у масках

Ужгородець фотографує мініскульптурки у масках
. Оригінальне

15 мініскульптурок у захисних масках сфотографував ужгородець Костянтин Черкай. Таким чином він хотів нагадати містянам про дотримання заходів безпеки під час карантину.

Ужгородець Костянтин Черкай показує процес фотозйомки. Спочатку одягає захисні маски на мініскульптурки. Далі робить кілька кадрів.

КОСТЯНТИН ЧЕРКАЙ фотографує мініскульптурки:

«Виникла цікава ідея, якщо так, то події треба створювати. Не вистачає позитиву через епідемію коронавірусу, негатив, стрес. У людей таке неприємне почуття, тому я вирішив, що таким чином можна когось спонукаю посміхнутися, і це вже добре. Звісно, й нагадування. Безпека є безпека», - розповів він.

Із проханням пошити 15 різних масок для мініскульптур чоловік звернувся до ужгородської майстрині.

КОСТЯНТИН ЧЕРКАЙ фотографує мініскульптурки:

«Коли в мене виникла ця ідея, я звернувся до Ірини Лукашенко – це ужгородська майстриня, котра працює в техніці «Patchword», вона роки 3-4 на різні свята (Різдво) шиє одяг для мініскульптур: для Швейка, для Берчені, Крістіни Чакі. Коли в мене виникла така ідея, я просто звернувся до неї. Кажу: «Пані Ірино, а давайте зробимо таке?». Вона каже: «А давайте», - зазначив Черкай.

Окрім мініскульптур, чоловік фотографував у захисних масках пам’ятник художника Ігнатія Рошковича, ужгородського кавомана та статую «Дівчина з голубом».

На початок