В'їзд до Почаєва та виїзд з міста закриють

В'їзд до Почаєва та виїзд з міста закриють

В'їзд до Почаєва та виїзд з міста закриють
. AP

На позачерговому засіданні районної комісії з питань техногенної безпеки та надзвичайних ситуацій у Кременецькому районі прийняли рішення закрити місто Почаїв на в'їзд та виїзд з 10.00 години 21 квітня.

Повідомлення про це опубліковане на сторінці у Facebook першого заступника голови Кременецької райдержадміністрації В'ячеслава Онишкевича. Він очолював засідання комісії.

"У зв'язку з тим, що за добу кількість хворих на коронавірус зросла на 13 осіб, а також у зв'язку з тим, що були порушення карантинних вимог під час Великодніх богослужінь, сьогодні відбулося засідання районної комісії. Комісією введено заборону на в'їзд-виїзд з міста Почаєва. Також посилюються КПП військовослужбовцями Кременецького військового комісаріату та працівниками ДСНС, які проведуть деззараження автомобілів, які будуть виїжджати з Почаєва. Хто не вдома - повертайтеся! Хто в Почаєві у гостях - мусите виїхати до завтрашнього ранку. Бо вводиться суворий в'їзний-виїзний режим", – сказав Онишкевич.

У Почаїв зможе заїхати лише спецтранспорт, той, який впливатиме на забезпечення життєдіяльності міста - лише за відповідними перепустками.

Що відомо:

На початок