На яхті, яку Ярославський пообіцяв продати на користь Харкова, відпочиває його дружина: як пояснюють в DCH

На яхті, яку Ярославський пообіцяв продати на користь Харкова, відпочиває його дружина: як пояснюють в DCH

На яхті, яку Ярославський пообіцяв продати на користь Харкова, відпочиває його дружина: як пояснюють в DCH
. worthavenueyachts | instagram.com/marinka

На яхті харківського бізнесмена Олександра Ярославського, яку власник DCH навесні пообіцяв продати для допомоги Харкову, відпочиває його дружина Марина з подругами.

Про це йдеться у розслідуванні "Української правди" про українських бізнесменів та посадовців, які під час вторгнення РФ в Україну перебувають за кордоном.

60-метрову яхту Kaiser вартістю 50 млн доларів розслідувачі помітили неподалік Ніцци (Франція).

"Журналісти протягом кількох днів приїжджали в місто Антіб, поблизу якого кинула якір Kaiser, аби побачити пасажирів яхти. За допомогою дрона на яхті зафіксували жінку, схожу на дружину Ярославського Марину Светницьку. Журналісти УП зазначають, що на своїй сторінці в інстаграм Светницька публікує багато фотографій саме з яхти Kaiser і "демонструє, що на Лазуровому березі на яхті вартістю 50 мільйонів думками вона з Україною", — з'ясувала "Українська правда".

На яхті, яку Ярославський обіцяв продати на користь Харкова, відпочиває його дружина: як пояснюють в DCH
Дружина Ярославського Марина відпочиває на яхті і коментує війну в Україні. Фото: instagram.com/marinka

3 березня на сторінці Олександра Ярославського у Facebook з'явилося звернення бізнесмена до харків'ян, в якому він повідомив про початок гуманітарної програми для Харкова: "Першим внеском у відновлення зруйнованого міста стануть гроші від продажу моєї яхти Kaiser. На неї часу вже не буде — потрібно працювати, працювати і ще більше працювати".

Чому на яхті Ярославського досі відпочиває його родина попри обіцянку допомоги Харкову, Суспільне запитало у компанії DCH.

"Як повідомлялося раніше, яхту виставлено на продаж. Намір продати її залишається незмінним", — відповіла Суспільному представниця пресслужби DCH Ганна Літвяк.

Вона також додала посилання на оголошення про продаж яхти на сайті Worth Avenue Yachts, де наведені параметри та фото судна, а також ціна: €49,500,000.

Де зараз перебуває бізнесмен Олександр Ярославський, в компанії не уточнили, посилаючись на "корпоративну політику безпеки DCH".

Що відомо

  • У липні бізнесмен Олександр Ярославський, який у лютому 2022 року став фігурантом ДТП із загибеллю чоловіка на Харківщині і виїхав за кордон, вперше з початку вторгнення РФ приїжджав в Україну. Повідомлялося, що бізнесмен погодився пройти ДНК-експертизу та приїхати на допит у якості свідка.
На початок