Російські окупанти знищили дитсадок у Прудянці на Харківщині

Російські окупанти знищили дитсадок у Прудянці на Харківщині

Російські окупанти знищили дитсадок у Прудянці на Харківщині
. Наслідки обстрілів армії РФ у Дергачівській громаді. Липень 2022 року. Фото: t.me/der_rada

Дитячий садочок "Ялинка" у селищі Прудянка знищений внаслідок обстрілів російської армії 21 липня. Також окупанти з артилерії обстрілювали Дергачі та інші населені пункти.

Про це повідомив голова Дергачівської громади Вячеслав Задоренко.

"Внаслідок обстрілів у Прудянці повністю знищено будівлю дитячого садка "Ялинка", пошкоджено декілька приватних будинків у підконтрольних Україні селищах та селах громади. Знищення дитсадка — це черговий цинічний акт тероризму, здійснений російською армією на нашій землі", — йдеться у повідомленні голови громади.

За інформацією Задоренка, армія РФ обстрілювала Дергачі з артилерії: "А також цілили по цивільних об’єктах на території Безруківського, Слатинського, Прудянського, Токарівського, Русько-Лозівського старостинських округів".

Що відомо

  • Російські окупанти обстрілюють населені пункти Дергачівської громади Харківщини. З 16 на 17 липня російські військові обстріляли селище Нове у Дергачівській громаді. Одна людина померла у лікарні, інша дістала осколкові поранення. У ніч проти 20 липня російська окупаційна армія обстріляла Дергачі з реактивної артилерії. Поранена жінка та двоє чоловіків. Від завданих ударів масово горять посівні площі, повідомив 19 липня голова громади Вячеслав Задоренко.

Читайте також

У Харкові волонтери допомагають наводити лад у зруйнованих обстрілами закладах освіти

На початок