Молодий театр представить Україну на Шекспірівському фестивалі у Вероні

Молодий театр представить Україну на Шекспірівському фестивалі у Вероні

Молодий театр представить Україну на Шекспірівському фестивалі у Вероні
. Фото: пресслужба Молодого театру

25 серпня Київський національний академічний Молодий театр презентує свою виставу "Сон літньої ночі" у постановці Андрія Білоуса на престижному міжнародному Шекспірівському фестивалі у Вероні. Про це повідомили на сторінці театру у Facebook.

Заявку на фестиваль театр подав ще до початку повномасштабного вторгнення, але підтвердження отримали у перші дні. Театр запросили на фестиваль завдяки попереднім успішним виступам на інших міжнародних майданчиках з виставою "Сон літньої ночі" за п'єсою Вільяма Шекспіра.

У театрі уточнюють, що фінансування фестивальної поїздки українського театру відбувається за підтримки Європейської театральної конвенції, Крісти Мюллер (Німеччина) та колективу театру Schauspielhaus Graz (Австрія).

Verona Shakespeare Fringe Festival — міжнародний багатомовний фестиваль у Вероні (Італія), проводиться Центром Skenè Університету Верони та об’єднує роботу дослідників і митців, які руйнують попередні межі між сценічним мистецтвом та наукою; робить можливими нові форми виконання, прийому та передачі; створює можливості для різної аудиторії відчути різноманітний набір творчих рефлексій на твори Шекспіра.

Більше новин про український театр

Читайте нас у Facebook або Telegram

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок