Руслана Писанка встигла знятися в новому фільмі Наталки Ворожбит

Руслана Писанка встигла знятися в новому фільмі Наталки Ворожбит

Руслана Писанка встигла знятися в новому фільмі Наталки Ворожбит
. Фото: преслужба "1+1"

19 липня на 57-му році не стало відомої української телеведучої та акторки Руслани Писанки. Однак до цього вона встигла знятися у новому фільму Наталки Ворожбит. Про це розповіла сама режисерка у Facebook.

"Ми знімали фільм "Демони" і тримали за інтригу, що Руслана Писанка зіграла в ньому головну роль. Ну такі маленькі кіношні радощі. Ми уявляли як дознімемо фільм і оприлюднимо перші ролики з нею, як всі будуть приємно вражені Новою Русею. Вона казала "я роблю квантовий стрибок". У кадрі стригла своє розкішне волосся, а на телеефіри одягала перуку. Приїжджала на перезйомки на Полтавщину після ефіру за кермом і в ніч поверталася назад. Кожного дня робила подвиг на цих непростих зйомках в експедиції. Вона вражала своєю самовідданістю і довірою", — написала Ворожбит.

Ворожбит зауважила, що Писанка дуже хотіла грати в українському кіно, втім, її не брали: "Вона хотіла зніматися в українському кіно. Але її не знімали, будемо чесні. Я теж боялася брати  телезірку".

Режисерка поділилася, що з Писанкою не встигли дозняти декілька сцен, однак запевнила, що стрічка обов'язково буде. Окрім того, за словами Наталки, коли вона у травні цього року представила картину на Каннському кінофестивалі, всі присутні були у захваті від гри Писанки.

Більше про українське кіно

Читайте нас у Facebook або Telegram

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок