Шестеро поранених після ракетного удару по Дніпру, яких шпиталізували, перебувають у задовільному стані

Шестеро поранених після ракетного удару по Дніпру, яких шпиталізували, перебувають у задовільному стані

Шестеро поранених після ракетного удару по Дніпру, яких шпиталізували, перебувають у задовільному стані
. Суспільне Дніпро

Шестеро поранених після ракетного удару по Дніпру, яких шпиталізували, перебувають у задовільному стані. Про це Суспільному розповів лікар-хіруг однієї з лікарень.

За його словами, залом за медичною допомогою звернулися 15 людей. 9 з них лікуються амбулаторно.

Що ж до ушпиталених, то їхньому життю нічого не загрожує. У них діагностували струси головного мозку, осколкові поранення, дрібні порізи, рани очей тощо.

Лікар також розповів, що зараз ці люди у важкому психологічному стані. Від інтерв'ю на камеру вони відмовилися.

Що відомо

  • О 21-й годині 15 липня в Дніпрі пролунала серія вибухів. Російські війська завдали ракетних ударів. Загинули троє людей, повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко. З уточненими даними, 16 людей поранені.
  • У Дніпрі ракети влучили по промисловому підприємству і по вулиці поряд. Спалахнула пожежа.
  • Представник департаменту транспорту міськради Іван Васючков поінформував, що загинув водій автобуса одного з міських маршрутів. Чоловік завершив роботу і якраз їхав у парк.
  • Заступник міського голови Дніпра Михайло Лисенко на своїй фейсбук-сторінці попередив про можливі перебої з водою через ракетний удар по місту. А міський голова Дніпра Борис Філатов повідомив, що в районі Південмашу та вулиці Робочій можуть бути перебої з водою та іншими комунікаціями.
  • У своєму вечірньому зверненні президент Україн Володимир Зеленський підтвердив інформацію щодо ударів по Дніпру, Кременчуку та Київщині.
  • На Дніпро летіло шість ракет Х-101, чотири з них були збиті силами та засобами протиповітряної оборони Повітряного командування "Схід", повідомили на фейсбук-сторінці командування.
  • Ракета Х-101 – одна із найтехнологічніших на озброєнні країни-терориста. Її бойова частина важить понад 400 кілограмів вибухівки, а дальність польоту становить – 5500 кілометрів. Швидкість ракети – 720 км/год.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 143. Текстовий онлайн

Вибиті шибки, налякані люди – фоторепортаж з району Дніпра, постраждалого від ракетного удару 15 липня

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок