На Черкащині порушникам комендантської години вручили повістки

На Черкащині порушникам комендантської години вручили повістки

На Черкащині порушникам комендантської години вручили повістки
. Фото Нацполіції області

У Черкаському районі поліцейські зареєстрували 26 адміністративних матеріалів через порушення комендантської години. 17 черкащанам вручили повістки, розповіла Суспільному речниця Головного управління Нацполіції області Зоя Вовк.

У ніч з 8 на 9 липня поліцейські та військові провели перевірку Черкаського району на дотримання правил комендантської години та виявили порушників, прокоментувала Зоя Вовк:

"У Будищенській та Мошнівській територіальних громадах зареєстрували двадцять сім порушників комендантської години. Дехто з порушників був напідпитку. Поліцейські склали 26 адміністративних матеріалів. 17 громадянам, які підлягають призову до лав Збройних Сил України та не перебували на обліку, представники військкомату вручили повістки".

На Черкащині порушникам комендантської години вручили повістки
Фото Нацполіції області

Що відомо

  • З 24 лютого по усій території Черкаської області з 22:00 до 6:00 розпочала діяти комендантська година.
  • У Черкасах та області 27 лютого комендантську годину запровадили на дві години раніше — із 20. Тривала вона до шостої ранку.
  • В Умані із 27 лютого комендантська година діяла із 19:00 і тривала до шостої ранку, розповіла міська голова Ірина Плетньова. Із 15 березня комендантська година там починалася пізніше — із 20:00 і триватиме до шостої ранку.
  • Із 15 березня в Черкасах змінили тривалість комендантської години: вона розпочиналася о 21:30 і триває до 6:00.
  • Із 17 травня на території Черкаської області запровадили нові межі комендантської години. Про це повідомив керівник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець. За словами керівника ОВА, комендантська година діє з 23.00 до 5.00 по всій області.

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Читайте також

На початок