У ніч на 9 липня армія РФ обстріляла з "Градів" Кривий Ріг: одна людина загинула, двоє поранені

У ніч на 9 липня армія РФ обстріляла з "Градів" Кривий Ріг: одна людина загинула, двоє поранені

Доповнено
У ніч на 9 липня армія РФ обстріляла з "Градів" Кривий Ріг: одна людина загинула, двоє поранені
. Обстріл Кривого Рогу, 9 липня 2022 року. Фото: телеграм-канал Валентина Резніченка

У ніч на 9 липня російські війська обстріляли з "Градів" Кривий Ріг, одна людина загинула, двоє поранені. Про це у своєму телеграмі повідомив голова обласної військової адміністрації Резніченко.

За його даними, загибла – 41-річна жінка. Ще двоє людей з осколковими пораненнями шпиталізовані. Є руйнування.

"Пошкоджена школа і кілька будинків. Згоріла автівка, що стояла поряд", – написав він.

У своєму телеграмі начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул додав, що російські військові поцілили по центру житлової забудови мікрорайону Інгулець цілою касетою ракет системи "Ураган".

Поранені батько і донька. 43-річний чоловік – у стані середньої тяжкості, 20-річна дівчина – важка, в операційній.

"На вулицях багато касетних боєприпасів. Не підходьте до незнайомих предметів! На вулиці виїжджають гучномовці про це повідомляти. Наші рятувальники займаються розмінуванням", – написав Вілкул.

Як повідомила на брифінгу речниця управління ДСНС в області Дарина Цуркань, пошкоджені кілька будинків. На повір'ях виявили безпечні уламки боєприпасів. Обстеження території триває, сказала вона.

Що відомо

  • 9 липня — 136 день Україна протистоїть повномасштабному вторгненню Росії.
  • Російські війська продовжують обстрілювати всю лінію фронту в Донецькій області, водночас в районі Богородичного — на Слов'янському напрямі, — ЗСУ вдалося зупинити наступ противника, як і відбити атаки на Харківщині, на Донбасі та Миколаївщині. Українців закликали евакуюватися з тимчасово окупованих територій на півдні, аби дати можливість ЗСУ звільнити територію від військових РФ.
  • Удень 8 липня російські військові обстріляли території Зеленодольська на Дніпропетровщині. Снаряди нікуди не влучили, руйнувань і травмованих немає. У громадах, які межують із Донеччиною, Харківщиною, Запоріжжям, було спокійно.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 136. Текстовий онлайн

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок