Американський актор Лієв Шрайбер став послом благодійної платформи UNITED24

Американський актор Лієв Шрайбер став послом благодійної платформи UNITED24

Американський актор Лієв Шрайбер став послом благодійної платформи UNITED24
. Фото: Getty Images

Американський актор, режисер, сценарист і продюсер Лієв Шрайбер став послом фандрейзингової платформи зі збору коштів для України UNITED24 у напрямку медичної допомоги, повідомив президент України Володимир Зеленський в Instagram.

"Лієве, вірю, що ви також допоможете посилювати підтримку світу для України в межах U24. Дякую за все, що ваша команда робить для нашої країни та людей", — зазначив президент.

У зверненні, опублікованому на сайті глави держави, Зеленський розповів, що організація BlueCheck Ukraine, заснована актором, профінансувала програми психологічної підтримки та евакуації понад 20 тис. дітей-сиріт з інтернатів та дитячих будинків Харківської, Дніпропетровської, Чернігівської, Одеської областей.

Раніше послами U24 стали колишній футболіст та головний тренер збірної України Андрій Шевченко, а також українська тенісистка Еліна Світоліна.

Раніше Шрайбер на Всесвітньому економічному форумі в Давосі в інтервʼю для Reuters заявив, що Україна обовʼязково виграє війну в Росії. Актор зазначив, що не можна допускати, щоб тема війни в Україні зникла з новин. Також він сказав, що перемога України — лише "питання часу".

Лієв Шрайбер – американський сценарист, кінопродюсер, кінорежисер та актор театру і кіно. Лауреат премії "Тоні". Відомий за рядом незалежних фільмів і декількома блокбастерами, включно з трилогією "Крик". У 2005 році зняв в Україні фільм "Все освітлено".

Більше про підтримку України у світі під час війни

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільне Культура: напишіть нам про цікаві події культурного життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок