Армія РФ обстріляла Криворізький район Дніпропетровщини: горіли склади з зерном

Армія РФ обстріляла Криворізький район Дніпропетровщини: горіли склади з зерном

Армія РФ обстріляла Криворізький район Дніпропетровщини: горіли склади з зерном
. Обстріл Криворізького району 5 липня 2022 року. Фото: ДСНС в області

Російська армія знову обстріляла Криворізький район Дніпропетровщини, там горіли склади з зерном. Про це йдеться в повідомленні на фейсбуці управління ДСНС в області.

Поцілили з артилерії по сільгосппідприємству у Великій Костромці. Зруйновано склади із зерном. Пожежу загасили.

За попередніми даними, загиблих і поранених немає.

Що відомо

  • Вранці 5 липня армія РФ вдарила по Дніпропетровщині 7 ракетами, 6 з них збили над Дніпром та Синельниківським районом. У місті Покров ракета влучила в приватний сектор. Зруйновані кілька будинків, ще у кількох повибивало шибки. У Дніпрі через уламки збитої ракети сталася пожежа, її загасили. Загиблих і поранених немає.
  • 1-4 липня 2022 року РФ вчергове обстрілювала населені пункти Криворізького району Дніпропетровщини. Внаслідок ракетних та артилерійських обстрілів міста Зеленодольськ, сіл Велика Костромка та Кошове зруйновано три дачні будинки та один пошкоджено. Пошкоджені ще два приватні будинки місцевих мешканців.
  • Також внаслідок артилерійського обстрілу на околицях села Шестірня зайнялося та вигоріло поле з озимим ячменем площею 90 гектарів, був пошкоджений дитячий садок.
  • Цього ж дня, 4 липня, на Криворіжжі у результаті обстрілу військ РФ поблизу села Мар'янське загорілося поле пшениці, повідомив у своєму телеграмі голова Криворізької військової адміністрації Євген Ситниченко. Пожежу загасили, але більшість поля згоріла. Загиблих та поранених немає.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 132. Текстовий онлайн

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок