Вранці 1 липня Миколаїв та три райони області зазнали обстрілів

Вранці 1 липня Миколаїв та три райони області зазнали обстрілів

Вранці 1 липня Миколаїв та три райони області зазнали обстрілів
. Фото: Суспільне Миколаїв

Станом на 8:00 першого липня російські війська обстріляли Миколаїв, а також Баштанський, Первомайський та Миколаївський райони.

Про це повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація.

Миколаїв

Вранці російська ракета влучила в одне з миколаївських підприємств. Постраждалих внаслідок цього немає. Також одну ракету збила протиповітряна оборона, повідомив начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім.

Як повідомляє Оперативне командування "Південь", серед дня, 30 червня, Корабельний район Миколаєва було обстріляно реактивними системами залпового вогню "Смерч" з забороненими касетними снарядами. Потерпілих немає.

Баштанський район

О 4:30 першого липня обстрілів зазнала Широківська громада. Інформації щодо постраждалих поки що немає.

30 червня, у другій половині дня, було обстріляно Інгульську громаду. Обстріли були поза межами населених пунктів. Внаслідок цього у деяких населених пунктах відсутнє світло. За попередньою інформацією потерпілих немає.

У Березнегуватській громаді продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Миколаївський район

Вранці першого липня російські військові обстріляли село Стара Богданівка Радсадівської громади. Обстрілами зруйновано інфраструктуру населеного пункту. Потерпілих немає.

Вночі першого липня обстрілів зазнало село Лимани Галицинівської громади. Ніхто не постраждав.

30 червня о 20:55 були обстріли села Засілля Первомайської громади. Через це загорілося нежитлове господарське підсобне приміщення.

Того ж дня о 16:50 на території Парутинського старостинського округу Куцурубської громади зафіксовано обстріли касетними боєприпасами околиць села Парутине. Потерпілих та значних руйнувань немає.

Первомайський район

Приблизно о 5:20 в Первомайському районі відбувся сильний вибух. Про це повідомив начальник Первомайської районної військової адміністрації Сергій Саковський. З його слів, станом на 7:30 триває пошукова операція щодо встановлення точного місця вибуху. За інформацією Миколаївської обласної військової адміністрації, там спрацювала протиповітряна оборона, вражена ракета впала на межі з Кіровоградською областю. Станом на 8:20 тривають пошуки місця падіння.

У Вознесенському районі день та ніч пройшли відносно спокійно.

Слідкуйте за новинами Суспільного Миколаїв у Telegram, Viber, YouTube та Instagram.

На початок