За добу електропостачання відновили у 18 населених пунктах Донеччини

За добу електропостачання відновили у 18 населених пунктах Донеччини

За добу електропостачання відновили у 18 населених пунктах Донеччини
. Ілюстрація/Фото: Pexels

Протягом 23 червня ремонтні бригади ввідновили електропостачання у 18 населених пунктів Донеччини. Через бойові дії знеструмленими залишаються 323 населених пункти області.

Про це повідомила пресслужба компанії ДТЕК

"Попри дуже важку ситуацію в регіоні, де точаться бойові дії, аварійно-ремонтні бригади змогли відновити електроживлення у 18 населених пунктах Краматорського, Бахмутського та Покровського районів. Знову зі світлом – 7 483 домогосподарства", – йдеться у повідомленні.

Найскладніша ситуація з ремонтними роботами склалась на Слов'янському, Авдіївському, Мар'їнському, Торецькому, Бахмутському напрямках. Через боїві дії ремонтники не можуть дістатись до місця аварій для ремонту.

Що відомо

  • Станом на ранок 24 червня російські окупанти обстрілюють околиці Слов'янська. За останні два дні від обстрілів постраждали мікрорайон Північний, Соболівка та селище Мирне. Загиблих та поранених немає.
  • Вночі 24 червня російські окупанти завдали ракетного удару по Костянтинівці. Щонайменше одна людина загинула. Також на Донеччині під артилерійський обстріл окупантів потрапив Райгородок, загинули двоє людей, одна людина отримала поранення.
  • Вночі 24 червня російські окупаційні війська обстріляли Костянтинівку. У результаті обстрілу пошкоджень зазнала будівля та техніка пожежно-рятувальної частини, четверо рятувальників отримали поранення.
  • 23 червня внаслідок обстрілів армії Росії загинуло шестеро жителів Донеччини: 3 у Пришибі, 2 в Авдіївці та 1 у Часовому Ярі.
  • Російські окупанти 22 червня обстріляли 14 населених пунктів Донеччини. Гатили ракетами ЗРС "С-300", реактивними системами "Смерч", "Град" і "Ураган", артилерією, танками. Є поранені та загиблі серед мирного населення.

Читайте всі новини Донбасу в Telegram, Viber, Facebook та Instagram

На початок