Три пожежі, пов'язані з обстрілами РФ, гасили рятувальники у Чугуївському районі на Харківщині

Три пожежі, пов'язані з обстрілами РФ, гасили рятувальники у Чугуївському районі на Харківщині

Три пожежі, пов'язані з обстрілами РФ, гасили рятувальники у Чугуївському районі на Харківщині
. Наслідки пожежі, яка сталася внаслідок обстрілів РФ на Харківщині 22 червня 2022 року. Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

Вдень 21 червня рятувальники гасили три пожежі, які сталися внаслідок обстрілів російських окупантів. Горіли гаражі та торговельний павільйон на автостанції.

Про це повідомляє обласне управління ДСНС.

"Відразу три пожежі, пов’язані з військовими діями, загасили вдень в Чугуївському районі області. Там горіли: 2 гаражі на площі 90 кв.м та торговельний павільйон на території автостанції на площі 20 кв. м. В наслідок цих обстрілів щонайменше постраждали 3 чоловіка та 6 загинули", — повідомили у ДСНС.

Загалом за добу рятувальники гасили 16 пожеж, які сталися через російські обстріли.

"Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Індустріальному (4), Київському (2) та Слобідському (1) районах Харкова, а також Чугуївському (4), Ізюмському (3), Куп’янському (1) та Богодухівському (1) районах області. Горіли приватні будинки та господарчі споруди, гаражі та автомобілі, складські приміщення, адміністративні та інші будівлі", — йдеться у повідомленні.

Піротехніки ДСНС за добу розмінували 31 російський снаряд.

Що відомо

  • Ввечері 21 червня російська армія обстріляла Чугуїв поблизу Харкова, шестеро людей загинули, ще стільки ж отримали поранення, повідомили у прокуратурі. Тоді ж окупанти обстріляли територію Дергачівської громади, внаслідок чого загинула 8-річна дитина.
  • За інформацією поліції, внаслідок обстрілу Індустріального району Харкова 21 червня загинули п’ятеро людей, ще 11 дістали поранення.
  • Пожежу, що виникла внаслідок обстрілу Індустріального району Харкова 21 червня, загасили о 18:15. Вогонь поширився на площі близько 3000 кв.м, повідомили в обласному управлінні ДСНС.

Читайте також

Поліція показала зруйноване депо з вагонами метрополітену у Харкові

На початок