Бренд "Дія" став бронзовим призером "Каннських левів"

Бренд "Дія" став бронзовим призером "Каннських левів"

Бренд "Дія" став бронзовим призером "Каннських левів"
. Фото: Суспільне

Платформа "Дія" посіла третє місце в категорії Creative Business Transformation — про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Telegram.

"Тепер офіційно креативна цифрова країна!" — написав міністр.

Раніше "Дія" отримала дві нагороди британської премії у сфері дизайну та реклами D&AD Awards. Застосунок став найкращим у категоріях "Local Solution" та "Digital Design".

Бренд "Дія" отримав бронзу на фестивалі "Каннські леви"
Бренд "Дія" отримав бронзу на фестивалі "Каннські леви".

Це четверта нагорода України цього року — раніше срібло в категорії Design отримав брендинг Чорнобильської зони, а бронзу — брендинг острова Хортиця. Авторами цих проєктів є Bickerstaff.284 та Banda Agency. Також у номінації Spatial & Sculptural Exhibitions and Experiences — просторові та скульптурні експозиції — бронзу отримала Saatchi & Saatchi Ukraine за візуалізацію київської Батьківщини-Матері із ЛГБТ-прапором.

Cannes Lions проходить щороку у Франції. На ньому визначають переможців у різних номінаціях в сферах реклами, дизайну та комунікацій.

Більше про українське сучасне мистецтво читайте тут

Читайте нас у Facebook: головні новини культури України та світу

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

Станьте частиною Суспільного: повідомляйте про важливі події з життя вашого міста чи селища. Надсилайте свої фото, відео та новини і ми опублікуємо їх на діджитал-платформах Суспільного. Пишіть нам на пошту: [email protected]. Ваші історії важливі для нас!

На початок