Зеленський зустрівся з голлівудським актором Беном Стіллером

Зеленський зустрівся з голлівудським актором Беном Стіллером

Зеленський зустрівся з голлівудським актором Беном Стіллером
. Twitter/Mira_dyvatstv

Президент Володимир Зеленський зустрівся у Києві з голлівудським актором та послом доброї волі ООН Беном Стіллером.

Про це глава держави повідомив у Facebook.

Він зазначив, що українці відчувають підтримку всього світу та багатьох відомих людей.

"Ваша поїздка до Ірпеня та Макарова, зустрічі з нашими людьми багато про що говорять. Цінуємо, що в цей непростий для нашої країни час ви поруч", — написав Зеленський.

Раніше, 20 червня, Стіллер відвідав Макарів на Київщині, який постраждало від російської агресії, повідомив кореспондент Суспільного.

На запитання "Чи можете відповісти, як ви почуваєтеся тут? (в Україні — ред.)", актор відповів: "Так, радий вас бачити".

Згодом Бена Стіллера помітили у Києві на Хрещатику.

Фото: The Village Україна/Facebook
Фото: The Village Україна/Facebook

19 червня з візитом він був у Львові, а також приїжджав з гуманітарною місією до Польщі, де зустрівся з українськими біженцями.

Довідка: Бен Стіллер — американський кіноактор, сценарист, продюсер та комік. За свою кар'єру зіграв у десятках фільмів, зокрема в "Дещо про Мері", "Знайомство з батьками", "Родина Тененбаумів", "Дюплекс", "Знайомство з Факерами", "Ніч у музеї", "Таємне життя Волтера Мітті" та інших. Також Бен Стіллер активно займається благодійною діяльністю. З 2018 року він є послом доброї волі ООН.

Що відомо

  • 30 квітня, до Львова приїхала акторка та посол доброї волі ООН Анджеліна Джолі. Вона зустріла пасажирів евакуаційного потяга з Покровська та поспілкувалася із вимушеними переселенцями.
  • 31 березня до Києва разом із благодійним проєктом World Central Kitchen прибув режисер останнього фільму про Бонда"007: Не час помирати" та серіалів "Маніяк" і "Справжній детектив" Кері Фукунага.

Читайте також

Вторгнення Росії в Україну, день 117. Текстовий онлайн

Підписуйтесь на розсилку Суспільного – головні новини та тексти тижня в одному листі.

Читайте нас у Telegram: головні новини України та світу

На початок