У Тернополі на COVID-19 захворіла сім'я з немовлям. Бабуся померла від коронавірусу 2 квітня

У Тернополі на COVID-19 захворіла сім'я з немовлям. Бабуся померла від коронавірусу 2 квітня

У Тернополі на COVID-19 захворіла сім'я з немовлям. Бабуся померла від коронавірусу 2 квітня
.

У Тернополі на COVID-19 захворіла сім'я з немовлям. Це родичі жінки з Козівського району, яка померла 2-го квітня. Коронавірус підтвердили в її сина, його дружини та їхньої тримісячної дитини. Зараз мама з немовлям перебувають у Тернопільській міській дитячій лікарні. Чоловік на амбулаторному лікуванні.

57-річна жінка померла в Козові від COVID-19 - 2-го квітня о 20-й. До Козівської центральної районної лікарні вона поступила 30-го березня. Далі в неї підтвердили COVID-19. Перебувала жінка в реанімаційному відділенні Козівської лікарні у важкому стані. За словами директора лікарні Богдана Маркевича, в пацієнтки була пневмонія, її підключили до апарата штучної вентиляції легень. Ні з ким із-за кордону жінка не контактувала.

Це друга людина, яка померла від початку епідемії коронавірусу, на Тернопільщині. 25-го березня помер також 68-річний житель Монастириського району .

У Тернополі - захворіли 8 людей. Окрім сім'ї з немовлям, COVID-19 виявили ще в однієї тернополянки. Жінка 23-го березня поїхала до своїх батьків в Монастириський район. Вони були хворі на коронавірус. І теж захворіла. Зараз на амбулаторному лікуванні.

У дружини чоловіка, в якого попередньо виявили COVID-19 (3-й випадок у Тернополі). Жінка на амбулаторному лікуванні, стан задовільний. Її чоловік перебуває в інфекційному відділенні Тернопільської лікарні швидкої допомоги. Йому 55 років, повернувся з-за кордону. 14 днів перебував на самоізоляції, температура та інші симптоми коронавірусу в нього з’явилися на 17-ту добу після приїзду в Україну.

Ще двоє чоловіків з Тернополя – 55 і 62 роки, в яких підтвердили COVID-19 раніше, - на амбулаторному лікуванні.

У Козівському районі станом на 4 квітня підтверджено 13 випадків COVID-19.

Усього на Тернопільщині станом на 10.00 5-го квітня на COVID-19 захворіли 160 людей.

У Монастириському районі захворіли 106 (один чоловік помер), Заліщицькому - 18, Козівському - 13 (одна жінка померла), Кременецькому - 7, Підгаєцькому - 3, Бережанському - 1, Тернопільському - 1, Бучацькому - 3, Тернополі - 8.

Що відомо:

На початок